ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΛΟΥΜΙΔΗΣ" - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΙΑ ΑΜΠΑΤΖΗ


Δελτίο Τύπου

14 Νοεμβρίου 2011



O ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ταξιδεύει για την Πελοπόννησο!

Στο πλαίσιο της πρωτότυπης ενέργειας ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗΣ που εξελίσσεται στο Facebook, ο αγαπημένος Παπαγάλος  θα βρίσκεται  σήμερα και αύριο σε Σπάρτη, Τρίπολη και Πάτρα.



Από τις αρχές Οκτωβρίου ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ξεκίνησε για ένα πρωτότυπο ταξίδι σε όλη την Ελλάδα ώστε να ενώσει τους φίλους του αυθεντικού ελληνικού καφέ. Η ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗΣ συνεχίζεται και σήμερα ο Παπαγάλος θα βρεθεί στην Πελοπόννησο!

Τρεις φίλες της περιοχής θα τον υποδεχτούν, θα του δείξουν τα καλύτερα σημεία του τόπου τους και θα μοιραστούν μαζί του τα δικά τους μυστικά για τον αυθεντικό ελληνικό καφέ. Η Σωτηρία Χαραμπάτη από τη Σπάρτη, η Βάλια Αμπατζή από την Τρίπολη και η ΤΣτέλλα Χρήστου από την Πάτρα θα φιλοξενήσουν διαδοχικά τον παπαγάλο και θα φροντίσουν να κάνουν την παραμονή του στην Πελοπόννησο αξέχαστη! Κάθε σταθμός του Παπαγάλου θα «ανεβαίνει» στη σελίδα του καφέ «ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ» στο
Facebook (www.facebook.com/LoumidisPapagalos)



Οι τρεις Πελοποννήσιες οικοδέσποινες θα διεκδικήσουν την ψήφο της καλύτερης φιλοξενίας του Παπαγάλου από 23 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου με ψηφοφορία που θα γίνει στη σελίδα www.facebook.com/LoumidisPapagalos για την ανάδειξη του νικητή της ψηφοφορίας. Εκτός από τον μεγάλο νικητή, μεγάλα δώρα θα κερδίσουν και οι φίλοι της σελίδας που θα ψηφίσουν σε εκείνο το χρονικό διάστημα.



Οι οικοδέσποινες από την Πελοπόννησο έχουν ανάγκη τη στήριξη του κόσμου των περιοχών τους. Γι αυτό το λόγο καλούν όλους τους φίλους του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ να παρακολουθούν καθημερινά το ταξίδι της ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑΣ ΛΟΥΜΙΔΗΣ για να δουν μαζί του την όμορφη πλευρά της Πελοποννήσου.



Οι Πελοποννήσιες οικοδέσποινες του Παπαγάλου δήλωσαν:



Η Σωτηρία Χαραμπάτη από τη Σπάρτη:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα υποδεχτώ τον Παπαγάλο. Η Σπάρτη τον περιμένει για να περάσουμε υπέροχα».



Η Βάλια Αμπατζή από την Τρίπολη:

«Με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσουμε τον Παπαγάλο στην Τρίπολη. Ανυπομονούμε να μάθουμε μαζί του τα μυστικά του αυθεντικού ελληνικού καφέ».



Η Στέλλα Χρήστου από την Πάτρα:

«Είμαι ενθουσιασμένη για τη συμμετοχή μου στην ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗΣ. Ήρθε η ώρα να ξανά-ανακαλύψουμε την αξία του ελληνικού καφέ».



Σχετικά με την ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗΣ

Η ΠΑΠΑΓΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΛΟΥΜΙΔΗΣ είναι μια πρωτότυπη ενέργεια σχεδιασμένη από τον καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ. Η ενέργεια πραγματοποιείται στη σελίδα του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ στο facebook www.facebook.com/LoumidisPapagalos και περιλαμβάνει τρία βασικά στάδια:



1 Από 3 έως 20 Οκτωβρίου οι φίλοι της σελίδας μας δήλωσαν συμμετοχή για να φιλοξενήσουν τον παπαγάλο στην πόλη ή το χωριό τους. Μέσω κλήρωσης αναδείχθηκαν 27 άτομα (οικοδεσπότες) μοιρασμένα σε 9 γεωγραφικά διαμερίσματα τα οποία επισκέπτεται ο Παπαγάλος. Οι 27 «οικοδεσπότες» του Παπαγάλου είναι και εκείνοι που θα διεκδικήσουν το μεγάλο δώρο των πολυτελών χειμερινών διακοπών στα επόμενα βήματα! Από όλους τους υπόλοιπους που δήλωσαν συμμετοχή σε αυτό το στάδιο, κληρώθηκε ένας νικητής που κέρδισε ένα ολοκαίνουριο iPad2.



2. Από 10 έως 22 Νοεμβρίου ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ πετάει σε όσους κληρώθηκαν (οικοδεσπότες) οι οποίοι στέλνουν τις φωτογραφίες τους με τον Παπαγάλο, από χαρακτηριστικά μέρη της περιοχής τους! Σκοπός μας είναι να ανακαλύψουμε την κάθε περιοχή και τα μυστικά του ελληνικού καφέ! Οι «οικοδεσπότες» θα πρέπει να είναι δημιουργικοί γιατί στο επόμενο βήμα θα κριθούν από τους φίλους της σελίδας.



3. Από 23 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου οι 27 οικοδεσπότες θα διεκδικήσουν μέσα από ειδική εφαρμογή τις ψήφους των φίλων της σελίδας. Έτσι θα αναδειχθεί ο οικοδεσπότης που πρόσφερε την καλύτερη φιλοξενία στον Παπαγάλο και διέδωσε με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα του αυθεντικού ελληνικού καφέ. Ο νικητής ή νικήτρια θα κερδίσει πολυτελείς χειμερινές διακοπές για δύο! Σε αυτό το στάδιο οι υπόλοιποι φιναλίστ μαζί με όλους τους φίλους που ψήφισαν θα μπουν σε κλήρωση για 2 ακόμη iPad2.



Οι όροι συμμετοχής της ενέργειας είναι αναρτημένοι στις ιστοσελίδες https://www.facebook.com/note.php?note_id=220353528028350 και www.loumidis.gr

Σχετικά με τον ελληνικό καφέ  ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ

Με κύρια χαρακτηριστικά το εκλεκτό του χαρμάνι, το πλούσιο άρωμα, την υπέροχη γεύση και την αξεπέραστη ποιότητά του, ο ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ θεωρείται ο Νο1 ελληνικός καφές και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση και την καρδιά όλων των Ελλήνων, ως η πιο αυθεντική και ποιοτική επιλογή ελληνικού καφέ.

Στην οικογένεια ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ανήκουν τα παρακάτω προϊόντα:

ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ

ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΣΚΟΥΡΟΣ

ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΚΟΥΠΑΤΟΣ για διπλό ελληνικό

ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΣ

ΛΟΥΜΙΔΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΦΕΪΝΗ



Η σελίδα του καφέ «Λουμίδης Παπαγάλος» στο Facebook βρίσκεται στο www.facebook.com/LoumidisPapagalos



Για περισσότερες πληροφορίες:

κα Ντέμη Καζάση - Manager, Advocate/ Burson-Marsteller, email: dkazasi@advocate-bm.gr

κο Νίκο Διονυσόπουλο - Associate, Advocate/ Burson-Marsteller, email: ndionysopoulos@advocate-bm.gr

Τηλ: 210 6931000, Fax: 210 6985812

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη