Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην E.O. Τρίπολης-Καλαμάτας

Θα διεξαχθεί άσκηση ετοιμότητας στη σήραγγα Ραψομμάτη

Αύριο το βράδυ θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης – Καλαμάτας, για την ασφαλή διεξαγωγή άσκησης ετοιμότητας εντός της σήραγγας Ραψομμάτη, στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί εκτροπή της κυκλοφορίας και στους δύο κλάδους της σήραγγας στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας, από σήμερα βράδυ και ώρα 23:00 έως το πρωί της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου και ώρα 06:00.

Η κυκλοφορία με κατεύθυνση από Τρίπολη προς Μεγαλόπολη και Καλαμάτα θα εξέρχεται του αυτοκινητόδρομου στον ανισόπεδο κόμβο Αθηναίου και θα εκτρέπεται μέσω του κυκλικού κόμβου προς Αθήναιο-Παλαιόχουνη στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Καλαμάτας.

Η κυκλοφορία με κατεύθυνση από Καλαμάτα – Μεγαλόπολη προς Τρίπολη και Αθήνα θα εξυπηρετείται από την παλαιά εθνική οδό Καλαμάτας – Τρίπολης και θα εισέρχεται στον αυτοκινητόδρομο μέσω του κυκλικού κόμβου προς Αθήνα – Τρίπολη στον ανισόπεδο κόμβο Αθήναιου.

Η είσοδος του ανισόπεδου κόμβου Αθήναιου προς Καλαμάτα θα είναι κλειστή, όπως κλειστή θα είναι και η είσοδος του ανισόπεδου κόμβου Παραδεισίων προς Αθήνα. Επίσης το τμήμα του αυτοκινητόδρομου μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Αθήναιου και Παραδεισίων θα είναι εκτός κυκλοφορίας, ενώ αν η άσκηση ολοκληρωθεί νωρίτερα ο αυτοκινητόδρομος θα δοθεί κανονικά στην κυκλοφορία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη