ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 19:00, ο «Ορφέας» Τρίπολης θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη συναυλία του στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Την εορταστική εκδήλωση θα ξεκινήσει το φωνητικό σύνολο του «Ορφέα» με την συνοδεία ενός κουαρτέτου πνευστών, με ένα πρόγραμμα που προετοίμασε η μαέστρος κα. Χριστίνα Αθανασοπούλου. Την προσαρμογή των τραγουδιών για κουαρτέτο πνευστών επιμελήθηκε ο μουσικός κ. Κυριάκος Μαρκόγιαννης. Το κουαρτέτο πνευστών θα μας παρουσιάσει και ένα χριστουγεννιάτικο ορχηστρικό πρόγραμμα αποτελούμενο από τρία τραγούδια των οποίων την προσαρμογή επιμελήθηκε ο μουσικός κ. Νίκος Παπαηλίου. Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα κλείσει η σοπράνο κα. Έλενα Γιοβάνοβιτς – Μπακοπούλου, που με την συνοδεία της κας Λούση Γεωργιάδη στο πιάνο, θα μας χαρίσει αγγελικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Για το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου θα μας μιλήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Θεόκλητος Ντούλιας. Στη συνέχεια η κα. Αθηνά Χωματά θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Άντερσεν με παιδιά της παιδικής μας χορωδίας. Την εκδήλωση θα κλείσει η παιδική χορωδία που θα αποδώσει κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, παραδοσιακά τραγούδια και γιορτινές μελωδίες των ημερών, υπό την διεύθυνση της μαέστρου κας. Μαριλένας Κουζίνη.

Αναγνωρίζοντας και εκτιμώντας την πρόοδο και την εξέλιξη των μελών και χορωδών του, το Δ.Σ. του «Ορφέα» αποφάσισε να τιμήσει δύο μέλη του, τον κ. Γιώργο Μπαριάμη και τον κ. Σταύρο Μπαριάμη για τις επιστημονικές τους επιδόσεις και την βράβευσή τους από την Ακαδημία Αθηνών και το Κοινωφελές Ίδρυμα Λεωνίδα Ζέρβα αντίστοιχα.

Καλούμε τους φίλους Τριπολίτες να παρακολουθήσουν την παραπάνω εκδήλωση και να μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη