ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ



ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ, Φ.Ι.Α.Α. (ΦΙΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ), ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2011!
ΔΙΟΡΓΑΝΟΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ!!!
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :
- 10.30 ΣΥΓΚΕΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ JET OIL ΤΥΡΟΒΟΛΑΣ (ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΕΓΕΑΣ)!
- ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΑΛΑΙΑΣ ΕΘ.ΟΔΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΝΑΥΠΛΙΟΥ (ΚΟΛΟΣΟΥΡΤΗΣ)
...- ΒΟΛΤΑ ΣΤΙΣ ΜΥΚΗΝΕΣ
- ΦΑΓΗΤΟ - ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ......
-------

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, να επισκεφθούν και φέτος τα Χριστουγεννιάτικα παζάρια που διοργανώνει :
Τρίτη 20 έως και Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, στην Τρίπολη Αρκαδίας, Εθνικής Αντίστασης 35 (δίπλα από το κατάστημα υποδημάτων Μποβέτα), από τις 9:00 π.μ. έως τις 9:00 μ.μ.

---------
Το 2o τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά θα διοργανωθεί και φέτος στο Δημοτικό Γηπεδο του Αστρους. Το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28/12 και την Πεμπτη 29/12, ενώ την ευθύνη της διοργάνωσης θα έχουν οι ομάδες του Πανθυρεατικού και του Ηρακλή Βερβένων.

--------
Η Σχολή Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας παρουσιάζει έργα των μαθητών της σε έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο Διασυνεδριακό-Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας.

Η έκθεση θα διαρκέσει από την Παρασκευή 16 έως και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011 και θα παραμένει ανοιχτή από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

-------
Το Eπιμελητήριο Αρκαδίας, στα πλαίσια της περιφερειακής ανάπτυξης και του νέου σημαντικού ρόλου που καλείται να διαδραματίσει προς αυτήν την κατεύθυνση και με την υποστήριξη του Ελληνικού Δικτύου Enterprise Europe Network – Hellas, σας προσκαλεί σε ημερίδα για την Παγκόσμια Εβδομάδα Νέων Επιχειρήσεων (SME Week) την Δευτέρα 19/12 στο Πολιτιστικό Κέντρο ΑΣΤΡΟΥΣ στις 6.30 το απόγευμα.

-------
Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Μαντινείας (Κάψια) διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο από τις 10.00 π.μ.

Ελάτε να χαρούμε μαζί το πνεύμα των Χριστουγέννων και να διαλέξετε ανάμεσα σε χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, ημερολόγια, γούρια - τυχερά, εικόνες, γλυκά του κουταλιού και άλλα είδη φτιαγμένα από τα εργαστήρια του σχολείου μας.

------------
Στο πλαίσιο των δράσεών του για την προώθηση και προβολή του μήλου Τρίπολης με την ονομασία Delicius Πιλαφά ο δήμος Τρίπολης την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 10:30 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού κέντρου Σταδίου Τεγέας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα «Τεχνικές προώθησης μήλου Τριπόλεως DELICIOUS ΠΙΛΑΦΑ».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τις ομιλίες:

1) «Τεχνικές προώ...θησης των μήλων- Το παράδειγμα του μήλου Ζαγορίν»

Βαλασσάς Διονύσιος - Διευθυντής Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς

2) «Πιστοποίηση ΠΟΠ-ΠΓΕ προϊόντων»

Γκούμας Γιώργος - Γραφείο Προϊόντων ΠΟΠ-ΠΓΕ ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

3) «Σχόλια – προτάσεις για το μάρκετινγκ αγροτικών προϊόντων»

Μάμαλης Σπύρος- Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, Επίκουρος Καθηγητής Μάρκετινγκ

-------------
Ελάτε την Παραμονή των Χριστουγέννων, στις 24 Δεκεμβρίου 2011 ημέρα Σάββατο, λίγο μετά τις 11 πμ στην Κεντρική Πλατεία Μεγαλόπολης, όπου θα σας περιμένουμε για να γράψετε την ευχή σας και να στήσετε ένα δέντρο γεμάτο ευχές.

Στην πλατεία θα μας περιμένουν και άλλα δέντρα που θέλουν και αυτά λίγη πρωτοτυπία και φαντασία. Βγάλτε τη δημιουργικότητα σας σε ένα «άχρηστο» αντικείμενο και ελάτε κοντά μα...ς. Βρείτε ένα ανακυκλώσιμο υλικό (χάρτινη ή πλαστική συσκευασία), στολίστε το όπως σας αρέσει, βάλτε του χρώματα γυαλιστερά, φωτεινά, χαρούμενακαι ελάτε να στολίσουμε τα δέντρα της πλατείας με ανακυκλώσιμα υλικά.

ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Κάθε αντικείμενο μπορεί να αξιοποιηθεί με λίγη διάθεση για δημιουργία.

Δίπλα στο « δέντρο των ευχών» θα στηθούν « κουτιά αλληλεγγύης». Όσα παιδιά έχουν τη διάθεση να προσφέρουν ένα παιχνίδι που δεν το χρειάζονται πια, μπορούν να το φέρουν και να το τοποθετήσουν στα κουτιά αλληλεγγύης. Παράλληλα το κάλεσμα ισχύει και για όσους πολίτες θεωρούν ότι μπορούν να διαθέσουν κάποια τρόφιμα(ρύζι, μακαρόνια, γάλα κτλ) για να στηρίξουν ανθρώπους της περιοχής μας που έχουν πραγματική ανάγκη. Ο Δήμος Μεγαλόπολης θα αναλάβει να μοιράσει τα προσφερόμενα είδη που θα συγκεντρωθούν στις οικογένειες που έχουν ανάγκη στη δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Ο Άγιος Βασίλης θα είναι εκεί να δεχτεί τα γράμματα, τις ζωγραφιές και να κεράσει όλους τους μικρούς μας φίλους.
--------------
Παρουσίαση του λευκώματος "Στα χρόνια του μόχθου" του Θανάση Μ. Σιαβρακά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Δεκεμμβρίου στις 7: 30 μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τριπόλεως.

Εκδόσεις ΠΟΛΙΤΗΣ της ΑΡΚΑΔΙΑΣ.


-------------

Το Μουσικό σχολείο Τρίπολης θα δώσει Χριστουγεννιάτικη συναυλία

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, 8μμ και ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
----------
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ : Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ... ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 11.30ΠΜ - 8€ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ 10€ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ
 
 
 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη