ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ



Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου το απόγευμα  η Παιδική Χορωδία του Ορφέα Τρίπολης, παρευρέθηκε στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε η δημοτική κοινότητα Λεωνιδίου με το Δήμο Ν. Κυνουρίας στο Κλειστό στάδιο Λεωνιδίου.
Η γιορτή ξεκίνησε με την Χορωδία ενηλίκων του Αρκαδικού ωδείου Άστρους και με μαέστρο τον κ. Σταύρο Κουτίβα με ένα ρεπερτόριο από ξένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.


Μετά ακολούθησε η δική μας «Χρυσή» (από τον πανελλήνιο διαγωνισμό ΧΟΝ) Παιδική χορωδία του Ορφέα Τρίπολης και με την καταπληκτική μαέστρο Μαριλένα Κουζίνη έδωσαν το χριστουγεννιάτικο άρωμα τον γιορτών με τα τραγούδια που είπαν στην Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Τρίπολης. Στο πιάνο συνόδευσαν οι μοναδικοί πιανίστες που συνοδεύουν πάντα τις χορωδίες του Ορφέα,  κ. Γιώργος Μιχαλόπουλος και Ιωάννης Ζαχαρόπουλος.

Οι παιδικές φωνές της χορωδίας μας ξεσήκωσαν κοινό μεγάλο και μικρό,  όρθιο να χειροκροτεί και να τραγουδάει μαζί με τα παιδιά τα κάλαντα. Στο κλειστό στάδιο γινόταν το αδιαχώρητο από κόσμο, ενώ δεν υπήρχαν άλλες θέσεις!!!

Ο Δήμαρχος Ν. Κυνουρίας κ. Μαρνέρης Ιωάννης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Λεωνιδίου κ. Γολεγός Παναγιώτης  - των οποίων η υποδοχή ήταν πολύ θερμή -, ενθουσιάστηκαν με το αποτέλεσμα.

Μετά την λήξη της γιορτής μοιράστηκαν δώρα από τον Αη Βασίλη σε όλα τα παιδάκια.

Σε δηλώσεις της η κ. Μαριλένα Κουζίνη , η άξια μαέστρος της «Χρυσής» παιδικής του Ορφέα μας δήλωσε ότι παρά τις πολλές πρόβες που έκαναν τα παιδιά για να βγει αυτό το αποτέλεσμα θα συνεχίσουν όλοι μαζί να δίνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στις επόμενες παρουσίες τους όπου χρειαστεί.
 Ο Ορφέας λοιπόν καλεί όλα τα παιδιά της Τρίπολης που τους αρέσει το τραγούδι να ενταχτούν στο δυναμικό του.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΚΕΙΜΕΝΟ
ΒΑΛΙΑ ΑΜΠΑΤΖΗ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη