ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΟΛΟΙ OI ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ

Άλλη μια ορκωμοσία νεοσυλλέκτων είχαμε σήμερα στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη. Το στρατόπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης συνεχίζει σαν κέντρο νεοσυλλέκτων.

Η σημερινή όμως ορκομωσία ήταν εντελώς διαφορετική από τις υπόλοιπες!!!!! Την ώρα που έπαιζε η Στρατιωτική Μουσική τον Εθνικό Ύμνο οι νεοσύλλεκτοι τον είπαν και αυτοί! Πρώτη φορά και υπέροχη στιγμή εθνικής περηφάνιας!!!

Στην εκδήλωση ενώ αυτή την φορά οι νέοι φαντάροι ήταν πολλοί και επομένως και πολλοί συγγενείς και κόσμος, η απουσία επισήμων ήταν πόλύ αισθητή! Ελάχιστοι οι επίσημοι λοιπόν! Επίσης δεν ήρθε  τιμώμενο πρόσωπο από το ΓΕΣ! Αλλά στην ορκομωσία ήταν ο ίδιος ο ευγενέστατος Διοικητής της IV Μεραρχίας Πεζικού.

Θα θέλαμε λοιπόν η εξουσία της πόλης να υπάρχει στις επόμενες ορκωμοσίες γιατί η στήριξη τους είναι εξίσου σημαντική!

Εκτός από τον κ. Διοικητή της IV Μεραρχίας Πεζικού κ. Μάνθο Μπελέκο παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ . Σμυρνιώτης, Εκπρόσωπος της Περιφέρειας κ. Ρουμελιώτης, ο πρώην δήμαρχος κ. Κοτσιάνης, ο Πρόεδρος των Αξ/κων ΕΑ κ. Τσιονάκας, ο Υποδιοικητής της 124 ΠΒΕ και εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής και ο Αρχιμανδρίτης κκ Θεόκλητος Αθανασόπουλος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη