ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ: ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ -ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ "ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΛΛΙΓΑ"

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης - Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (μέλη τοπικού συμβουλίου, στελέχη των Γαλαξιών , Σμηνών, οδηγοί και Μεγάλοι Οδηγοί) πραγματοποίησε επίσκεψη σήμερα στην Αθήνα, με σκοπό την απονομή του επάθλου "Ειρήνη Καλλιγά" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΗΡΕ ΑΞΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, ανάμεσα στα τοπικά τμήματα των περιοχών της υπόλοιπης Ελλάδας ΣΕΟ!!!!!!!!!!


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΟ, θεσμοθέτησε τον Σεπτεμβριου του 2000, ως ύστατο φόρο τιμής προς την ιδρύτρια του ελληνικού Οδηγισμού το  έπαθλο"Ειρήνη Καλλιγά".

Το έπαθλο αυτό αποφασίστηκε να απονέμεται για μια πρωτοποριακή οδηγία δράση που θα εκφράζει το όραμα της ιδρύτριας την αγάπη της για τον άνθρωπο και ιδιαίτερα τους νέους, την πίστη της στα υψηλά ιδανικά και την διάθεση της για εθελοντικη προσφορά και δημιουργία.  Από τότε η απονομή του επάθλου γίνεται κάθε δυο χρόνια και για διαφορετικό θέμα κάθε φορά.

Με θέμα λοιπόν τις χρονιες 2010 - 2011 : ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ  τα τοπικά τμήματα που έλαβαν υποψηφιότητα αξιολογήθηκαν βάσει ενός συνόλου κριτηρίων που αποδείκνυαν την ποιοτική και ποσοτική ανάπτυξη του οδηγισμού στον τόπο τους. Η υποψηφιότητα του Τοπικού τμήματος Τρίπολης θεωρήθηκε ότι πληρούσε όλους τους όρους και πήρε το έπαθλο!!

ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΣΕΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη