Χορηγός Επικοινωνίας Όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Τρίπολης. Δειτε λεπτομέρειες - εισιτήρια Ζητάνε απο την ηρωίδα της Αρκαδίας 55.000 για ΕΝΦΙΑ του γηροκομείου που θα δωρίσει πριν αυτό ανεγερθεί  Εγκαίνια έκθεσης Δ. Ταλαγάνη με εκπλήξεις. Πρεσβευτής ο καλλιτέχνης για την Τρίπολη  Πρώτη Εκπομπή: Μια πολύ εύκολη κατασκευή με τη βοήθεια της Χριστίνας Αγγελοπούλου

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2012

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΠΥΡΑ ΣΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ κ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΒΑΛΙΑ ΑΜΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΚΑΙ ΠΥΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗ:
"Δυστηχώς αντιμετωπίστηκε η αυτοδιoiκηση από το κράτος όχι όπως θα έπρεπε. Νομίζουμε ότι ήταν πολύ κακη η διαδικασία του να δώσουν πολλές αρμοδιότητες χωρις να δωσουν τους αναλογους πόρους. Έτσι λοιπόν η κεντρική εξουσία θέλοντας να περιορίσει το δικό της προυπολογισμό και θέλοντας να βγάλει τις δικές της ευθύνες έδωσε στην ίδια κοινωνία στην τοπική αυτοδιοίκηση, στους Δημάρχους πολλά πράγματα τα οποία δεν μπορούν να ανταποκριθούν  και γιαυτό ακριβώς ζουν ότι ζουν σήμερα οι δήμοι και βεβαίως οι δημότες, είτε αυτό λέγεται σκουπίδια είτε χαλασμένα φανάρια είτε γενικότερα μια κατάσταση την οποία με πολύ πρόχειρο τρόπο εγώ είχα αποκαλέσει δημόσια ότι ήταν ένα γονατογράφημα ο νόμος Καλλικράτη που έχει την εισήγηση Γιάννης Ραγκούσης, όπου αυτοί οι άνθρωποι βάλαν και το ασυμβίβαστο στους δημάρχους, μειώσανε και τους μισούς δημάρχους, ενω αυτοί παίρνουν τριπλάσιους μισθούς στην Βουλή, ο κ. Ραγκούσης παίρνει και το μισθό του υπουργού αλλά δεν είδα να κάνει αυτό που καναν οι δήμαρχοι της Ιταλίας όπως και ο δήμαρχος Αμαρουσίου, να δώσουν το μισθό μας για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι περισσότερο για τη χώρα μας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου