ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΑΝ ΟΣΟΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης διοργάνωσε  την Κυριακή που μας πέρασε, σε συνεργασία με τη Χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης και τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης, μεγάλη συναυλία στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο. Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα όλοι οι συμμετάσχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην βραδιά.
  Την εκδήλωση άνοιξε η νεανική χορωδία του «ΟΡΦΕΑ» Τρίπολης με τρία ποιήματα που έχει διασκευάσει για χορωδία ο μουσικός κος Γιάννης Μεταλληνός , ο οποίος παρευρέθηκε και αυτός εκεί στην αίθουσα και την νεανική χορωδία  διεύθυνε για άλλη μια φορά μοναδικά η  Μαέστρος της  Κα Αθανασοπούλου Χριστίνα.
Μετά την μουσική σκυτάλη πήρε η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης που συνόδευσε τον Κο Ι. Φράγκο σε ένα τραγούδι και επίσης απέδωσε ένα μικρό μουσικό πρόγραμμα.

Έπειτα το Ά μέρος της βραδιάς έκλεισε αλλά και επίσης άνοιξε το Β’ Μέρος της,  με τον  Αρχιμουσικό της ΕΡΤ Κο Ανδρέα Πυλαρινό ο οποίος συνόδευσε στο πιάνο τον ομογενή τενόρο Κο Ιωάννη Φράγκο που κατάγεται από την Ασέα Αρκαδίας. Στο βιολί επίσης συνόδευσε  η Κα Έφη Χριστοδούλου εξέχουσα στο βιολί της κρατικής ορχήστρας Αθηνών.
 Το πρόγραμμα του Κου Ι. Φράγκου περιλάμβανε επετειακά και δημοτικά τραγούδια, καθώς και μια επιλογή τραγουδιών και μουσικών απανθισμάτων από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.
 Τέλος η Μεικτή χορωδία του «ΟΡΦΕΑ» Τρίπολης έκλεισε την μουσική εκδήλωση με παραδοσιακά και δημοτικά τραγούδια, που διεύθυνε  καταπληκτικά ο Μαέστρος της Κος Βασίλης Τζαβάρας. Το Σόλο σε τρία τραγούδια  απέδωσε  ο τενόρος Κος Ι. Φράγκος που σε συνεργασία με τον κ. Πυλαρινό , την  κ. Χριστοδούλου αλλά και με την Μεικτή χορωδία του «ΟΡΦΕΑ» Τρίπολης έδωσαν το φινάλε που έπρεπε μεγαλόπρεπα στην βραδιά!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Σμυρνιώτης, η Προεδρος του ΝΠΔΔ κ. Ζαμπαθά, ο βουλευτής ΝΔ κ. Λυκουρέντζος, ο Διευθυντής της Α Βαθμιας Εκπαίδευσης, αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι της εκκλησίας.




Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη