Ο «ΟΡΦΕΑΣ» ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΠΑΝΘΙΣΜΑΤΩΝ


Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης διοργανώνει την Κυριακή 25 Μαρ 2012, σε συνεργασία με τη Χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ» Τρίπολης και τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης, μεγάλη συναυλία στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

   Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν:

   Η νεανική χορωδία του «ΟΡΦΕΑ» Τρίπολης με τρία ποιήματα που έχει διασκευάσει για χορωδία ο μουσικός κος Γιάννης Μεταλληνός, σε μουσική διεύθυνση της Μαέστρου Κας Αθανασοπούλου Χριστίνας.

   Η Μικτή χορωδία του «ΟΡΦΕΑ» Τρίπολης με παραδοσιακά και δημοτικά τραγούδια, που έχει διασκευάσει και θα διευθύνει ο Μαέστρος Κος Βασίλης Τζαβάρας. Το Σόλο σε τρία τραγούδια θα αποδώσει ο τενόρος Κος Ι. Φράγκος.

   Ο Αρχιμουσικός της ΕΡΤ Κος Ανδρέας Πυλαρινός θα συνοδεύσει στο πιάνο τον ομογενή τενόρο Κο Ιωάννη Φράγκο που κατάγεται από την Ασέα Αρκαδίας. Στο βιολί θα συνοδεύει η Κα Έφη Χριστοδούλου.

   Το πρόγραμμα του Κου Ι. Φράγκου περιλαμβάνει επετειακά και δημοτικά τραγούδια, καθώς και μια επιλογή τραγουδιών και μουσικών απανθισμάτων από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

   Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης θα συνοδεύσει τον Κο Ι. Φράγκο σε ένα τραγούδι και θα αποδώσει μικρό μουσικό πρόγραμμα.



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη