ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Για την άμεση και αποτελεσματικότερη εκπαίδευση των μελών του, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, και ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) διοργανώνουν, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση ΕΦΕΤ Πελοποννήσου, την Περιφέρεια και τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενημερωτική εκδήλωση για την Ασφαλή Παραγωγή των Προϊόντων από μικρές γαλακτοκομικές επιχειρήσεις. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 στις 11:30 το πρωί, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ο.Ε.Β.Α., Καλαμάτας 113, στην Τρίπολη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί ο οδηγός εφαρμογής HACCP που έχει εκδώσει ο ΕΦΕΤ στις μικρές γαλακτοκομικές επιχειρήσεις και θα διανεμηθεί δωρεάν στους ενδιαφερόμενους.
Το πρόγραμμα της ημερίδας θα περιλαμβάνει χαιρετισμούς (11:30 π.μ.), εισήγηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Γ. Μπουντρούκα (11:45 π.μ.), ομιλία με θέμα: «Η έννοια της ορθής υγιεινής πρακτικής και του HACCP στις μικρές γαλακτοκομικές επιχειρήσεις - Οδηγός για την εφαρμογή του HACCP», από τον Άγγελο Βακαλόπουλο, Κτηνίατρο, Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό ΕΦΕΤ (12:00 μ.μ.) και ομιλία με θέμα: «Έλεγχοι του υπεύθυνου της μικρής γαλακτοκομικής επιχείρησης για την παραγωγή ασφαλών προϊόντων», από το Γεώργιο Κόμητα, Κτηνίατρο, Προϊστάμενο Τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Περιφέρειας Πελοποννήσου (12:45 μ.μ.). Θα ακολουθήσει συζήτηση (1:30 μ.μ.) και η ημερίδα θα ολοκληρωθεί περίπου στις 2:30 μ.μ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη