ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ- ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΓΕΑ

Το λάδι και το κρασί, είναι δύο βασικά είδη διατροφής, που μαζί με το ψωμί, συμπληρώνουν το βασικό ελληνικό διαιτολόγιο. Τη σημασία τους για τη διατροφή μας, αλλά και την εθνική οικονομία, θα παρουσιάσει στην ομιλία της, η κ. Κατερίνα Πολυμέρου-Καμηλάκη (Διευθύντρια του Κέντρου Έρευνας Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών). Η εκδήλωση θα γίνει, την Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012, στις 7 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σταδίου Τεγέας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη