ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΡΛΗ

Αποκλειστική συνέντευξη έδωσε ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Καρλής στο "ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ". Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από το θέμα του πεζόδρομου και του παράνομου πάρκινγκ.

ΘΕΜΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ

Οι πολίτες παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να περάσουν, οι καταστηματάρχες ότι πρέπει να δουλεύουν τα μαγαζιά τους..
Η απάντηση του κ. Καρλή ήταν ότι θα μπουν κιγκλιδώματα πάρα πολύ σύντομα. Δεν μπορούν να παρανομούν.  Και ότι παράνομο έχει μπει από τους καταστηματάρχες θα ξηλωθεί. Δεν είναι δικός τους ο πεζόδρομος αλλά ανήκει σε όλους. Παρα τα τόσα πρόστιμα που τους έχουν επιβληθεί συνεχίζουν να παρανομούν. "Είναι κράτος εν κράτη" οι καταστηματάρχες. "Θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουνε. Ο νόμος θα εφαρμοστεί! Ο Δήμαρχος με ενημέρωσε ότι θα μπουν τα κιγκλιδώματα. Έχει γίνει η παραγγελία τους και όταν έρθουν θα μπουν. Θα γίνει έλεγχος για αυτά που έχουν βάλει στον πεζόδρομο. περιμένουμε την πολεοδομική υπηρεσία. Δεν ξέρω γιατι η πολεοδομική δεν έχει κάνει τίποτα ακόμα. όλα είναι παράνομα και αυθαίρετα".. "Τσαντήρια θυμίζουν αυτά . Άναρχη περιοχή είναι"

ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Ένα άλλο μεγάλο θέμα είναι το παράνομο παρκάρισμα και ειδικά τώρα τελευταία πάνω στην ΙΒ. Ο κ. Καρλής είπε ότι πολύ σύντομα θα αρχίσουν να αφαιρούνται πινακίδες των αυτοκινήτων. Ήδη έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν και νέες πινακίδες σήμανσης. Μην λοιπόν παραπονεθεί κανένας αν βρεθεί χωρις πινακίδα στο αυτοκίνητο του.
"Από την προηγούμενη δημοτική αρχή δεν βρήκαμε πινακίδες σήμανσης. Σε όσους θα αφαιρεθούν οι πινακίδες αυτοκινήτων δεν θα επιστραφούν"

Μας είπε ότι έχει ξεκινήσει κάποια συγκοινωνιακή μελέτη και όταν τελειώσει η Τρίπολη θα είναι τελείως διαφορετική. Με μονοδρομήσεις πάρκινγκ για τουριστικά λεωφορεία και πολλά άλλα. Επίσης τα κολωνάκια που αφαιρέθηκαν στην Γεωργίου Α πολύ σύντομα θα ξαναμπούν στην θέση τους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη