Με επιτυχία το σεμινάριο προπονητών στην Τρίπολη




Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το σεμινάριο προπονητών μπάσκετ που διοργανώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης από το ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με την ΕΟΚ, την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και τον ΣΕΠΚ.



Το σεμινάριο, το οποίο παρακολούθησαν περίπου 50 προπονητές από την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου συμμετείχαν αθλητές από τα τμήματα υποδομών τοπικών σωματείων.


Όλοι αυτοί είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, αλλά και να αποκομίσουν πολύτιμες μπασκετικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου, κάτι που ήταν γνωστό εκ προοιμίου, βάσει των ομιλητών που υπήρχαν.


Στο σεμινάριο δίδαξαν τρεις από τους καταξιωμένους προπονητές της νέας γενιάς, όπως είναι ο Νίκος Λινάρδος, ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος και ο Γιάννης Σμυρνιώτης, που μοιράστηκαν τα μικρά μυστικά τους μαζί με όσους παρακολούθησαν το σεμινάριο.

Νίκος Λινάρδος μίλησε για την επίθεση «διαμάντι» και τις παραλλαγές της την πρώτη ημέρα και τον δευτερεύοντα αιφνιδιασμό του Αμαρουσίου τη δεύτερη, ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος έδειξε ασκήσεις ψηλών παικτών την πρώτη μέρα και επιθέσεις εναντίον άμυνας ζώνης τη δεύτερη, ενώ τέλος ο Γιάννης Σμυρνιώτης μίλησε για την άμυνα και την επίθεση στο Pick n’ Roll

Το διήμερο σεμινάριο τίμησαν με την παρουσία τους, ο ταμίας του ΣΕΠΚ Σωκράτης Ηλιάδης και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΠΚ, υπεύθυνος για την Πελοπόννησο, Γιάννης Χρυσανθόπουλος.


Ο Δήμος Τρίπολης έδωσε από την πλευρά του αναμνηστικά δώρα στους τρεις ομιλητές και τίμησε τον ΣΕΠΚ για την μεγάλη του προσφορά στο μπάσκετ, ενώ από την πλευρά του ο Σύνδεσμος Προπονητών τίμησε το Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη και τους δημοτικούς συμβούλους Χριστίνα Ζαμπαθά και Σταύρο Κουκάκη.



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη