ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΗ

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης μας είπε ότι οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Δημότη μέσα απο τον αριθμό 15181 (απο το σταθερό) για αιτήματα, προτάσεις κτλ. ¨οταν έρχεται το αίτημα το παραλαμβάνει το γραφείο αυτό και το προωθεί κατάλληλα. Έτσι οι δημότες Τρίπολης μπορούν να έχουν απευθείας επικοινωνία με το Δήμο μέσα απο την λειτουργία αυτής της γραμμής.

15181 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ 9.00πμ - 15.00μμ


Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης ανακοινώνει τη σύσταση Γραφείου Εξυπηρέτησης Δημότη και ενεργοποιεί την τηλεφωνική γραμμή Εξυπηρέτησης Δημότη 15181.



Πρόκειται για μια ακόμα έμπρακτη απόδειξη της ειλικρινούς προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση προς τον πολίτη και τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας.





Συγκεκριμένα  το Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημότη

·         καλύπτει την καταγραφή αιτημάτων, υποδείξεων και προτάσεων που αφορούν : Ηλεκτροφωτισμό, καθαριότητα, αναφορές για λακκούβες, συμμετοχή σε προγράμματα εθελοντικών δράσεων κ.ά.

·         εξετάζει άμεσα τις οποιεσδήποτε εισηγήσεις και προωθεί τη λύση τους. Παρεμβαίνει αναλόγως ή ενημερώνει και καθοδηγεί τον ενδιαφερόμενο δημότη, για τις οποιεσδήποτε ενέργειες χρειαστεί να γίνουν από την πλευρά του

·         παρακολουθεί την εξέλιξη αντιμετώπισης των αιτημάτων από το αρχικό στάδιο υποβολής τους μέχρι και την έκβαση του τελικού αποτελέσματος και υποβάλει σχετική αναφορά στο Δήμαρχο.



Το Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημότη λειτουργεί στο γραφείο Δημάρχου.

Οι  δημότες για να υποβάλλουν τα αιτήματα τους μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09.00 – 15.00 στα τηλέφωνα :

ü  2713 – 600403

ü στον πενταψήφιο αριθμό 15181

Μια γραμμή που ενώνει το Δήμο Τρίπολης με όλους τους Δημότες . Για να έχουμε μια νέα Τρίπολη φιλική και ανθρώπινη για τους Δημότες και τους επισκέπτες της.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη