ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΠΟΡΟΙ ΖΩΗΣ" ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕΡΑΣ...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟΥΣ "ΣΠΟΡΟΥΣ ΖΩΗΣ". ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΗΤΑΝ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ "ΠΕΛΙΤΙ". ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο "ΠΕΛΙΤΙΣ"??? ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ Η ΟΠΟΊΑ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΔΗΛ. ΣΠΟΡΟΥΣ.


ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΩΝ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΥΡΙΩΝ Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ "ΠΕΛΙΤΙ" ΑΛΛΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ Η ΙΔΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ Η ΚΑΡΑΛΕΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ Η ΜΟΣΧΟΥΤΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΝΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΑΜΕ...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ. ΜΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΣΠΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ...ΣΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΥΠΗΡΞΕ ΕΞΩ ΣΤΟ ΧΩΛ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΚΑΘΩΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΝ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΔΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ...

ΤΕΛΟΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟ- ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΒΙΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.. ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΣΕ  ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ.. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΡΙΕΣ!!!
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου