ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ



Ένα πολύ όμορφο πολιτιστικό καλοκαίρι γεμάτο εκδηλώσεις θα έχουμε φέτος στην Τρίπολη γεμάτο εκδηλώσεις οι οποίες ξεκινούν σήμερα με δωρεάν παράσταση καραγκιόζη στην Πλατεία Άρεως το βράδυ. Με αφορμή αυτό το γεγονός δόθηκε χθές συνέντευξη τύπου. Ο Δήμος δεν διέθεσε πολλά χρήματα για το πολιτιστικό καλοκαίρι κάπου στα 35.000 ευρώ και αυτά για τεχνικά θέματα. Θα υπάρχουν δωρεάν εκδηλώσεις αλλά και εκδηλώσεις με εισητήριο και μειωμένο.

Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Ζαμπαθά δήλωσε:
"Αρκετές θα είναι οι εκδηλώσεις και με δωρεάν είσοδο αλλά και κάποιες με μειωμένο εισητήριο. Μια πρωτοβουλία για πρώτη φορά είναι η συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο με ένα 10ημερο προσφορών. Επίσης στο πολιτιστικό καλοκαίρι συμμετέχουν νεανικά συγκροτήματα απο τα οποία θα έχουμε πολλές εκπλήξεις στο μέλλον... Πολιτισμός και αθλητισμός λοιπόν σε ένα γεμάτο από εκπλήξεις καλοκαίρι"

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Τρίπολης΄κ. Κοκκινάκος δήλωσε:

"Θα εξασφαλίσουμε σε συνδημότες μας που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα δωρεάν είσοδο (ανέργους)... μέχρι τώρα έγιναν πολλές αιτήσεις και αν περισσέψουν εισητήρια θα βγάλουμε πάλι δελτίο τύπου για εισητήρια"


Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Αρβανίτης δήλωσε:
"Θελήσαμε να συνεισφέρουμε  στο πολιτιστικό καλοκαίρι με ένα 10ημερο προσφορών έως 14 Ιουλίου. Τα καταστήματα που συμμετέχουν δεν είναι μόνο ένδυσης. Έτσι προσπαθούμε να ελκύσουμε στην αγορά όχι μόνο τους δικούς μας κατοίκους αλλά και αυτούς που θα επισκεφτούν την πόλη. Του χρόνου ελπίζουμε σε μια γιορτή καλοκαιριού... Η έκθεση βιβλίου πάει καλύτερα απο πέρυσι... Όπου δείτε λοιπόν μαγαζί με την αφίσα απέξω συμμετέχει στο πολιτιστικό καλοκαίρι"





Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη