Κοινόχρηστα Ποδήλατα & Ποδηλατικοί Σταθμοί ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ


Κοινόχρηστα Ποδήλατα & Ποδηλατικοί Σταθμοί

Ο Δήμος Τρίπολης εγκατέστησε  τρεις ποδηλατικούς σταθμούς στο κέντρο της πόλης με σκοπό οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της πόλης να μπορούν από τα σημεία αυτά να ενοικιάσουν ποδήλατα σε  χαμηλές τιμές.

Συγκεκριμένα οι τρεις Ποδηλατικοί Σταθμοί εγκαταστάθηκαν στην  Πλατεία Άρεως πλησίον 9ου Δημοτικού Σχολείου,  στην οδό Β. Οικονομίδου 17 και  στην οδό Ελ. Βενιζέλου 5.

Την λειτουργία των κοινόχρηστων ποδηλάτων είχε αποφασίσει πριν λίγους μήνες ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης.  

Την ευθύνη διαχείρισης, φύλαξης και συντήρησης ο Δήμος Τρίπολης ανέθεσε, μετά από συμφωνία, στους  τρεις τοπικούς επιχειρηματίες της πόλης μας που δραστηριοποιούνται στον χώρο του ποδηλάτου. Οι επιχειρηματίες που προσφέρθηκαν να υποστηρίξουν την λειτουργία των κοινόχρηστων ποδηλάτων είναι οι Φαρφαράς Αντώνιος, Μέλιος Γεώριος και Μάγκλαρης Ιωάννης & ΣΙΑ ΟΕ. Σε κάθε σταθμό θα βρίσκονται 15 καινούργια ποδήλατα αλουμινίου και την ευθύνη διάθεσης των ποδηλάτων θα έχουν οι τρεις τοπικοί επιχειρηματίες. Οι τιμές ενοικίασης και οι κανόνες λειτουργίας  των κοινόχρηστων ποδηλάτων διαμορφώνονται αποκλειστικά από τον Δήμο Τρίπολης.

Πληροφορίες για την ενοικίαση των κοινόχρηστων ποδηλάτων  και τους κανονισμούς λειτουργίας οι ενδιαφερόμενοι  θα μπορούν να βρίσκουν  στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Τρίπολης WWW.TRIPOLIS.GR  .

Το Ωράριο Λειτουργίας κατά την διάρκεια του καλοκαιριού θα είναι:

·                       Δευτέρα έως Παρασκευή: 8:45 – 14.00

·                       Δευτέρα έως Παρασκευή: 17:00 – 20:30

·                       Σάββατο: 9:00 – 15:00 

Όλα τα ποδήλατα είναι καινούρια, με σκελετό από αλουμίνιο σε άριστη κατάσταση. Μαζί με το ποδήλατο θα διατίθενται κράνος και  κλειδαριά ασφαλείας χωρίς επιβάρυνση. Για τους επισκέπτες της πόλης θα υπάρχει αναλυτικός χάρτης με όλα τα σημαντικά σημεία και αξιοθέατα της πόλης μας.

Τιμές Ενοικίασης

·                       Κάθε ώρα 1 €

·                       Για ½ ημέρα  5€

·                       Μία ολόκληρη  ημέρα 8€

·                       Το Σαββατοκύριακο 15€

·                       Για μία εβδομάδα 40€







Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη