ΕΚΘΕΣΗ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


                                                                                                                               

Αγαπητοί φίλοι,   

Το πάθος μας για τα κλασικά οχήματα, η εμπειρία μας μέσα από το περιοδικό Classic Century αλλά και η αγάπη του κόσμου, μας βοήθησαν στο σχεδιασμό και την οργάνωση εκθέσεων κλασικών οχημάτων. Μέσα σε ένα χρόνο διοργανώσαμε με επιτυχία δύο εκθέσεις στο Ηράκλειο Κρήτης, δύο εκθέσεις στην Αθήνα και μια έκθεση στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Η επόμενη έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 8-16 Σεπτέμβρη εντός της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης στο Περίπτερο 3. Τη διοργάνωση αναλαμβάνει το περιοδικό μας με την υποστήριξη της ΛΕΚΑΜ και της HELEXPO.  Εφόσον διαθέτετε κλασικό αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα και επιθυμείτε να το εκθέσετε μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας στο τηλέφωνο 6970 446565 ή 2810 230707.  Παράλληλα με την έκθεση κλασικών οχημάτων ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει μια μεγάλη φωτογραφική εκθεση με θέμα το όχημα και την εποχή του από το 1880 -1980.  Επίσης θα διεξαχθούν Καλιστεία Κλασικών Οχημάτων και εργασίες αναπαλαίωσης οχήματος  από ειδικευμένους τεχνίτες.  Τέλος την εκδήλωση πλαισιώνουν προβολές DVD και ομιλίες από συλλέκτες, αναπαλαιωτές, προέδρους λεσχών.

     Σκοπός της δραστηριότητας αυτής είναι να συγκεντρωθούν κλασικά οχήματα ανεξάρτητα από τις ομοσπονδίες που ανήκουν ή τις πινακίδες που διαθέτουν και να συνυπάρξουν ΟΛΟΙ μαζί οι ιδιοκτήτες  τους κάτω από μια “στέγη” με ένα κοινό συναίσθημα:    Την αγάπη τους για το κλασικό όχημα και την εποχή του.

    Μια τέτοια εκθεσιακή δραστηριότητα δίνει την ευκαιρία στον απλό επισκέπτη να έρθει να θαυμάσει κλασικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και ποδήλατα που άφησαν εποχή και που δεν μπορεί να τα δει στην καθημερινότητα του, αλλά ούτε και στα ράλλυ ή συναντήσεις που ορίζονται από τις λέσχες όπου δεν υπάρχει επαρκής χρόνος και χώρος για να τα προσέξει με λεπτομέρεια...   

   Με τον τρόπο αυτό ορίζουμε ένα πολιτιστικό γεγονός όπου ο επισκέπτης ενημερώνεται από ειδικούς ή από φωτογραφικές εκθέσεις ή από προβολές DVD για την ιστορία της αυτοκίνησης. Κατά τη διάρκεια των εκθέσεων αυτών διεξάγονται “καλλιστεία” οχημάτων καθώς και ερωτήσεις - κουϊζ ώστε να κρατάμε αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκέπτων.

   Ενημερωθείτε με βίντεο και φωτογραφίες μέσω διαδικτύου στο forum μας www.CretaClassicClub.gr ή στο www.youtube.com/RassidakisMichalis

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη