ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Στις 14 Αυγούστου 2012, ημέρα Τρίτη  και ώρα  10:00π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη και Αταλάντης συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή   προς λήψη απόφασης για το πιο κάτω θέματα:







1.    Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την εργασία: «Καθαρισμός Χημικών τουαλέτων».



2.    Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την εργασία: «Αποκομιδή απορριμμάτων σε υγειονομικώς ευαίσθητα σημεία της πόλης ».



3.    Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την εργασία: «Φόρτωση βαρέων αντικειμένων με φορτωτή ».



4.    Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την εργασία: «Καθαρισμός χώρου Παμπελοποννησιακής Εμποροπανήγυρης Τεγέας ».



5.    Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «Εργασίες καθαρισμού-διαμόρφωσης κατάβρεξης χώρου εμποροπανήγυρης Τ.Κ. Επισκοπής ».



6.    Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την εκτέλεση της εργασίας : «Μεταφορά μπαζών & λοιπών υλικών Δ.Ε. ενότητες Σκιρίτιδας Βαλτετσίου ».



7.    Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου :

             «Διαμόρφωση πεζόδρομου οδού Ιάσωνος».



8.    Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου :  «Διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Φαλάνθου».











  Λόγοι του κατεπείγοντος:

 α) Επίκειται ανάγκη διαδικασιών  καθαρισμού και αποκομιδής απορριμμάτων από τις εμποροπανηγύρεις κ.λ.π. χώρους της πόλης για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

β) Επίκειται ανάγκη διαμόρφωση πεζόδρομου στην οδό Ιάσωνος και κοινόχρηστων χώρων Δ.Ε. Φαλάνθου για την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών και ομαλή διέλευση οχημάτων.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη