Δήλωση της Αντιπεριφεριάρχου Ντίνας Νικολάκου για σχετικές δηλώσεις του ΓΓ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων


Η κ. Ντίνα Νικολάκου, αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του κ. Αγγελάκα, γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων, μεταξύ άλλων δήλωσε:

 «Δημιουργεί αμηχανία η στάση ορισμένων κρατικών αξιωματούχων, οι οποίοι αναζητούν εναγωνίως ρόλο σε ζητήματα που ούτε ο νόμος ούτε κάποια άλλη παράμετρος τους επιφυλάσσει την παραμικρή αρμοδιότητα. Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία τους μην τυχόν και καταργηθούν.

Αν οι δηλώσεις αυτές δεν έγιναν από  άγνοια τότε εξυπηρετούν πολιτικές  σκοπιμότητες που έχουν  καταδικαστεί από τους πολίτες. Το καταρρέον πολιτικό και ιδιαίτερα το κομματικό σύστημα ας σιωπήσει επιτέλους  σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας.

Εύχομαι στον  νεοδιορισθέντα γενικό γραμματέα καλή δύναμη στο έργο του και ελπίζω αφού ενημερωθεί να  είναι χρήσιμος για την Πελοπόννησο στα καθήκοντα που του έχει ορίσει η πολιτεία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη