ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ROLLERSKI

Συνέντευξη τύπου έδωσαν σήμερα οι διοργανωτές του Αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου 2012 Rollerski που θα γίνει στην Τρίπολη από 24 έως 26 Αυγούστου.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΣ κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι το Rollerski μπορεί να μην είναι τόσο διαδεδομένο αλλά καταφέραμε να πάρουμε τον αγώνα εδώ στην Τρίπολη στην οποία τα αγωνίσματα θα γίνουν μέσα στην πόλη και οι αθλητές θα μείνουν 4 μέρες.
Ο έφορος χιονοδρομίας κ. Γιαννούλης μίλησε για τις τρείς αγωνιστικές μέρες στις οποίες συμμετέχουν και αθλητές από το εξωτερικό Λευκορώσοι, Ρουμάνοι κλπ, το υψηλό επίπεδο αγώνα με εξαιρετικές επιδόσεις και μην ξεχνάμε ότι θα φιλοξενήσουμε τον 1 από τους 5 αγώνες Παγκοσμίως.

Ο κ. Σαμπράκος της Τουριστικής προβολής του Δήμου δήλωσε ότι ο Δήμος αγκάλιασε την πρωτοβουλία με φιλοδοξία να γίνουν πάλι εδώ οι αγώνες. Καλούμε τους πολίτες να δείξουν την φιλοξενία τους. Τον αγώνα θα καλύψει το Eurosport ώστε μέσα και από αυτό θα αναδειχτεί η περιοχή.

Βασιζόμαστε και στον εθελοντισμό των συμπολιτών και από αυτούς που θα βοηθήσουν θα είναι και ο ερυθρός σταυρός. Το υπουργείο πολιτισμού ενδιαφέρθηκε. Το κόστος του Δήμου είναι κάτω από 20000 ευρώ και περιλαμβάνει γεύμα και μεταφορά αθλητών από το αεροδρόμιο.  Οι αθλητές πληρώνουν τα εισητηριά τους, ξενοδοχεία και γεύματα.

Θα γίνουν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε συνεργασία με την αστυνομία και οι δρόμοι που περνάει το αγώνισμα θα απελευθερόντονται.

Η κατάσταση των δρόμων από όπου θα περάσουν είναιι καλή, κάναμε έλεγχο και βοήθησε και η Περιφέρεια.

Ο κ. Κοσκινάς αντιπρόεδρος του ΕΟΣ είπε ότι θα ήθελα να προσκαλέσω Αρκάδες και να συμμορφωθούν στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Να μη μπαίνουν στις διαδρομές για να μη δυσλειτουργήσει ο αγώνας

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη