ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ‏

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ
ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ
Η Ενορία του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως έχει υπό την πνευματική της δικαιοδοσία και εντός των ορίων της, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Τριπόλεως.
Οι Εφημέριοι της Ενορίας π. Ιωάννης και π. Σωτήριος, η υπεύθυνη του Κατηχητικού Σχολειού κ. Γεωργία Δροσοπούλου και η κ. Αθανασία Ζαχαροπούλου, μια εκ των Συνεργατών του Φιλανθρωπικού Προγράμματος «Το Καλάθι του Πτωχού Αδελφού», βρέθηκαν κοντά στα παιδιά, τους διδασκάλους, τους γονείς, τον κ. Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και των λοιπών συνεργατών και αρωγών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τριπόλεως, πρωτίστως για την τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού αλλά και για την έμπρακτη και πολυποίκιλη στήριξη των παιδιών μας όπου αυτό χρειάζεται.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας, ο Αιδ. Ιερέας π. Ιωάννης Σουρλίγγας ευχήθηκε τα δέοντα στα παιδιά, τους δασκάλους, τους γονείς και κηδεμόνες ενώ οι συνεργάτες της Ενορίας διένειμαν στους μικρούς μαθητές και τους διδασκάλους ως ευλογία και ενθύμιο της ενάρξεως του νέου Σχολικού έτους ένα αναμνηστικό στυλό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη