Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών στην Ενορία Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως για τις οικογένειες μικρών παιδιών με οικονομικά προβλήματα.


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ
ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ
Εν όψει της ενάρξεως του σχολικού έτους και στα πλαίσια της προσπάθειας της Ενορίας μας για την στήριξη των οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες, συγκεντρώνουμε σχολικά είδη, τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδιά σε σχολική ηλικία.
Τα είδη τα οποία θα συγκεντρώνονται είναι: σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, στυλό, ζωγραφιές, γόμες, ξυλομπογιές κ.λ.π
Η συγκέντρωση των ειδών θα αρχίσει από αύριο Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, τις ημέρες και τις ώρες λειτουργίας του Φιλανθρωπικού Προγράμματος « Το καλάθι του Πτωχού Αδελφού », δηλαδή κάθε Δευτέρα - Τετάρτη και Πέμπτη από 6.30 έως 8.30 μ.μ., όπως επίσης, καθημερινά, στο γραφείο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού, επί της Πλατείας Αγ. Βασιλείου Τριπόλεως.
Σας παρακαλούμε να συνδράμετε και αυτή την προσπάθεια, όπως έχετε πράξει και σε όλες τις υπόλοιπες προσπάθειες της ενορίας μας, που έχουν σκοπό την στήριξη των εμπερίστατων αδελφών μας, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε, το κόστος των ειδών αυτών, είναι σχετικά υψηλό και δεν πρέπει να αφήσουμε να λείψει από κανένα παιδί, ούτε το φαγητό, αλλά ούτε και το τετράδιο σε αυτήν την περίπτωση.
Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη