Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας‏

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Φέρομεν εις γνώσιν των ενδιαφερομένων Χριστιανών μας, ότι από της 15ης Οκτωβρίου 2012 θα αρχίσουν τα μαθήματα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, η οποία σημειωτέον είναι επισήμως αναγνωρισμένη από την Εκκλησία και το Κράτος και προτρέπομεν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα αυτής όσοι επιθυμούν.
Οι εγγραφές γίνονται από 1ης Οκτωβρίου έως και 15ης Οκτωβρίου κάθε απόγευμα Δευτέρας και Τετάρτης και από ώρας 6:30 έως 8:00 στο Γραφείο του εν Τριπόλει Πνευματικού Κέντρου της Μητροπόλεώς μας, Πλατεία Εθνάρχου Μακαρίου- πρώην Ανεξαρτησίας.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθήτε στον τηλεφωνικό αριθμό 6972-841159 ή τις πρωινές ώρες στον τηλεφωνικό αριθμό 2710-222446.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.

Άδεια για σχολή Βυζαντινής μουσικής στη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

http://www.arcadiaportal.gr/news/adeia-gia-sxoli-buzantinis-mousikis-sti-mitropoli-mantineias-kai-kunourias

Δευ, 11 Ιουν 2012 - 17:01
Άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Σχολής Βυζαντινής Μουσικής από την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας για το έτος 2012-2013 χορήγησε με αντίστοιχη απόφασή του στις 8 Ιουνίου ο δήμαρχος της Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης. Η επωνυμία της σχολής θα είναι «Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας» και θα στεγάζεται στο κτίριο της οδού Ερυθρού Σταυρού.
Υπεύθυνοι για τη λειτουργία της σχολής είναι, σύμφωνα με την απόφαση, οι: Βενέδικτος Καρύδης, Παναγιώτης- Θεόκλητος Αθανασόπουλος και Δημήτρης Ανάγνου (Φύλλας).
Στη σχολή που θα στεγάζεται στον όροφο του κτιρίου της Πλατείας Εθνάρχου Μακαρίου που ανήκει στην Μητρόπολη, ο αριθμός εγγραφομένων για να φοιτήσουν θα είναι χωρίς περιορισμό, αλλά στην ομαδική διδασκαλία δε θα ξεπερνούν κάθε φορά τα 15 άτομα.
Η σχολή θα λειτουργεί σύμφωνα με το καθεστώς που διέπει τα αντίστοιχα ιδιωτικά μουσικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη