ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ με εκδηλώσεις στην Τρίπολη


Με ιδιαίτερο σεβασμό θα εορτασθεί την 1η Οκτωβρίου η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ από το Δήμο Τρίπολης και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου.

Στο Δήμο Τρίπολης η ευαισθησία για τους ηλικιωμένους είναι  δεδομένη και εκφράζεται με τα προγράμματα που υλοποιούνται στα Κ.Α.Π.Η με την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής και του Νομικού Προσώπου.

Σε αυτά τα πλαίσια τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας θα ακολουθηθεί το παρακάτω πρόγραμμα:

Εκκλησιασμός και αρτοκλασία στον Αγ. Δημήτριο

Επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου κ. Γιάννη Σμυρνιώτη στις 10.00πμ.

Από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι , στην κεντρική πλατεία του Αγ. Βασιλείου ,το περίπτερο των Κ.Α.Π.Η Τρίπολης θα περιμένει όλους όσους θέλουν να ενημερωθούν καθώς το προσωπικό του θα παρέχει ενημερωτικό υλικό όσον αφορά τις δράσεις και τη δομή του.

Στις 7μμ,στο κέντρο «Πεινακοθήκη» θα πραγματοποιηθεί μια όμορφη μουσική βραδιά για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η.

 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης δήλωσε:

«  Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε την Τρίτη Ηλικία . Αυτοί οι άνθρωποι μας μεγάλωσαν ,στάθηκαν δίπλα μας θυσιάζοντας κομμάτι από τη δική τους ζωή. Οφείλουμε να τους εκτιμούμε και να τους έχουμε συνεχώς στο μυαλό και την καρδιά μας. Οι άνθρωποι της Τρίτης Ηλικίας , δεν είναι απόμαχοι της ζωής αλλά είναι ενεργά μέλη της κοινωνίας μας και πρέπει να είμαστε με σεβασμό στο πλευρό τους.

Η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης είναι κοντά τους ,ακούει με προσοχή τα αιτήματα τους και προσπαθεί για την επίλυση των θεμάτων που τους απασχολούν ενώ προσφέρει , μέσα από τα Κ.Α.Π.Η του Δήμου ,ηθική συμπαράσταση και ουσιαστική υποστήριξη σε ένα περιβάλλον με συνθήκες δημιουργικής απασχόλησης.

Θα προσπαθούμε με κάθε τρόπο να τιμούμε την ξεχωριστή προσφορά των ανθρώπων  που η κούραση και ο μόχθος των νεανικών τους χρόνων είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο στηρίζεται η κοινωνία μας.»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη