ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΣΤΙΣ 2 Οκτωβρίου  2012,  ημέρα Τρίτη  και ώρα  14:00 , στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη και Αταλάντης  τακτική δημόσια   Συνεδρίαση της  Οικονομικής επιτροπής  προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

 

1)    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών για εφαρμογές Ο.Τ.Α. και των νομικών τους προσώπων από Τράπεζα πληροφοριών μέσω διαδικτύου.

   

 

2)    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εργασία Τεχνική βοήθεια στη σύνταξη βεβαιωτικών καταλόγων του Δήμου Τρίπολης.

 

 

3)     Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών ασφάλισης Δημοτικών κτιρίων.

 

4)     Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εργασία επισκευή μηχανήματος καταμέτρησης και ελέγχου πλαστότητας χαρτονομισμάτων του Τμήματος Ταμείου.

 

5)    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για επιστροφή καταβληθέντος ποσού.

 

6)      Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια σφραγίδων.

 

7)    Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Πικερνίου.

 

8)      Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια υλικών συντήρησης και επισκευής λοιπών εγκαταστάσεων.

 

 

9)      Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια μπαλών πεζοδρομίων.

 

10)   Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια φυτών για το Νηπιαγωγείο Μερκοβουνίου.

 

11)   Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια γραφικής ύλης και λοιπά γραφείων.

 

12)   Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια ανταλλακτικών για τη συντήρηση κι επισκευή φωτοτυπικών μηχανημάτων του Δήμου Τρίπολης.

 

13)   Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια υλικών (σάκοι τσιμέντου & ασβέστη).

 

14) Έγκριση πρακτικών Διεξαγωγής Δημοπρασίας του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις Δήμου Τρίπολης ».

 

15) Έγκριση πρακτικών Διεξαγωγής Δημοπρασίας και έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 141,45 € για την πληρωμή της δημοσίευσης και της διακήρυξης για την εκμίσθωση του Δημοτικού κτιρίου ως καφενείο στην Τοπική Κοινότητα Αθήναιο της Δ.Ε. Βαλτετσίου.

 

16) Έλεγχος επικαιροποιημένων δικαιολογητικών προς υπογραφή της σύμβασης του έργου: « Βελτίωση Η/Μ εγκαταστάσεων Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης ».

 

17) Έγκριση της υπ’ αριθμού 356/2012 Απόφασης Δημάρχου περί ορισμού δικηγόρου.

 

18) Έγκριση της υπ’ αριθμού 355/2012 Απόφασης Δημάρχου περί ορισμού δικηγόρου.

 

19) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για αμοιβή του δικηγόρου κ. Κατσαφάνα Νικολάου, για παράσταση ενώπιον του Ειρηνοδικείου Τρίπολης κατά την δικάσιμο της 07-03-2012 για τη συζήτηση της από 5-10-2011 αγωγή της ομόρρυθμης εταιρείας με την επωνυμία « Δ. Παρασκευουλάκος & Σια Ο.Ε. ».

 

20) Έγκριση δαπάνης και διάθεση της πίστωσης για εξωδικαστική αμοιβή δικηγόρου του κ. Χρονόπουλου Χρόνη, για γνωμοδότηση σε αίτημα παροχής νομικής υποστήριξης της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας για την υπ’ αριθ. 214/2006 οικοδομική άδεια.

 

21) Ψήφιση και Έγκριση διάθεση πιστώσεων πληρωμής τόκων υπερημερίας χρήσης και δικαστικών εξόδων σε εκτέλεση της υπ’ αρ.156/2011 Διαταγή πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης που αφορά τον 9ο λογαριασμό του έργου: «Αποκατάσταση στοιχείων ελλείψεων οδικού δικτύου στο Λόφο Δεξαμενής και στο Λόφο Μπιζανίου».

 

22) Έγκριση της υπ’ αριθμού 342/2012 Απόφασης Δημάρχου περί ορισμού δικηγόρου.

 

23) Έγκριση της υπ’ αριθμού 340/2012 Απόφασης Δημάρχου περί ορισμού δικηγόρου.

 

24) Ορισμός δικηγόρου για παράσταση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Τρίπολης σε υπεράσπιση του Δήμου Τρίπολης σε αίτηση αναγνωρίσεως δικαιούχου αποζημίωσης (Ειδική Διαδικασία Απαλλοτριώσεων) κ. Χρήστου Γεωρ.  Κωτσιόπουλου.

 

25) Ορισμός δικηγόρου για παράσταση στο Ειρηνοδικείο Τρίπολης σε υπεράσπιση του Δήμου Τρίπολης σε αγωγή της Ετερόρρυθμης Εταιρίας με την επωνυμία «ΒΡΑΤΙΜΟΣ Χ.-ΔΟΥΛΟΣ Γ. Ε.Ε. ». 

 

26) Ορισμός δικηγόρου για παράσταση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Τρίπολης σε υπεράσπιση του Δήμου Τρίπολης σε αγωγή (Αναγνωριστική & Διεκδικητική περί κυριότητος) κ. Ελένης θυγατρός Χαριλάου και Θεοδώρας Χαρίτου.

 

27) Έγκριση έκδοσης Χρηματικών Ενταλμάτων  για την αντιμετώπιση πληρωμής δαπάνης παραβόλου για έλεγχο εξέτασης και επανεξέτασης ΚΤΕΟ στη ΔΟΥ Τριπόλεως.

 

28) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για συνδρομές εφημερίδων.

 

29) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια υφασμάτων.

 

30) Καθορισμός όρων δημοπρασίας για «Προμήθεια Γάλακτος» και ορισμός μελών επιτροπής διαγωνισμού.

 

31) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εργασία: « Συλλογή και μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών από τη Δ.Ε. Λεβιδίου του Δήμου Τρίπολης σε Κ.Δ.Α.Υ. επιλογής του αναδόχου».

 

32) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στην Τ.Κ. Κανδήλας».

 

33) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την προμήθεια κεραίας τηλεόρασης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη