Η Πρωταθλήτρια Εσθονίας JULIA MATOJAN, νέα προπονήτρια tennis στον Σ.Α.Τ. !



Σημαντική αθλητική είδηση αποτελεί η ανακοίνωση του ΣΑΤ για την συνεργασία του με την σπουδαία αθλήτρια του tennis και πρωταθλήτρια Εσθονίας Julia Matojan. Επιπρόσθετα η Julia είναι απόφοιτος του αθλητικού τμήματος του Πανεπιστημίου του Tallin. Εκτός από την σπουδαία Εσθονή αθλήτρια, την προπονητική ομάδα θα πλαισιώσει o Γιάννης Μυλωνάς, απόφοιτος της γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα tennis. H επαγγελματίας τενίστρια Julia Matojan έρχεται στην Ελλάδα με ένα πλούσιο βιογραφικό και μεγάλες διακρίσεις σε αγωνιστικό και προπονητικό επίπεδο. Τα τελευταία 7 χρόνια η Julia Matojan εργάστηκε και ως προπονήτρια σε γνωστά club του Λονδίνου, και του Tallin, ενασχολούμενη κυρίως με επαγγελματίες παίκτες.

Όπως μας ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΑΤ Θανάσης Αργειτάκης ο σύλλογος μετά την ολοκλήρωση των νέων Αθλητικών Εγκαταστάσεων, που είναι από τις καλύτερες στην Ελλάδα, έκανε άλλη μια υπέρβαση. Ήρθε σε επαφή και υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας με αξιόλογους συλλόγους tennis της Ευρώπης με σκοπό να διεξαχθούν διεθνή τουρνουά στην Τρίπολη και ταυτόχρονα προπονητές αναγνωρισμένης αξίας να διδάξουν στον σύλλογο. Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής ο ΣΑΤ θα έχει την ευκαιρία εκτός από την Julia Matojan, να συνεργαστεί και με άλλους σπουδαίους ξένους επαγγελματίες προπονητές.

Όσα μέλη του ΣΑΤ αλλά και φίλοι του tennis, βρέθηκαν την Δευτέρα στην έναρξη των προπονήσεων του τμήματος tennis, στις νέες εγκαταστάσεις του ΣΑΤ, απόλαυσαν την Εσθονή επαγγελματία αθλήτρια να διδάσκει την τεχνική του αθλήματος με μοναδικό τρόπο σε μικρούς και μεγάλους. Η ανακοίνωση του ονόματος της JULIA MATOJAN ως προπονήτρια του ΣΑΤ έχει δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον στους φίλους του αθλήματος από γειτονικές πόλεις όπως η Καλαμάτα,  το Άργος και η Κόρινθος.

Οι εγγραφές στον ΣΑΤ ξεκίνησαν. Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν τα μυστικά του tennis, μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή 4:00-9:00μμ και Σάββατο 9:00πμ-1:00μμ τις νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις του ΣΤΑ, στο 6ο χιλ Τρίπολης-Σπάρτης, ή να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2713-006696, 698-445-9999, 697-6858-699.

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη