ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEONARDO DA VINCI - «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ & ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ».


Το Επιμελητήριο Αρκαδίας εγκρίθηκε να υλοποιήσει στα πλαίσια του Leonardo Da Vinci το πρόγραμμα με τίτλο:

«ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ & ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ».

Αριθμός Δικαιούχων: 20

Διάρκεια αποστολής: 2 εβδομάδες          

Ημερομηνία υλοποίησης: 11-24 Νοεμβρίου 2012

 

            Η αποστολή θα υλοποιηθεί στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους θα παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα σεμινάρια, θα ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και πρακτικές στον τομέα τους και θα επισκεφθούν συναφείς βρετανικές επιχειρήσεις για να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας τους και τις μεθόδους που αναπτύσσουν.

Τα έξοδα της αποστολής (αεροπορικά, διαμονή, μετακινήσεις) θα καλυφθούν εξολοκλήρου από το πρόγραμμα.

Το Επιμελητήριο καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Leonardo da Vinci «Κατάρτιση Δημοσιογράφων και Στελεχών Περιφερειακών ΜΜΕ» από 17 έως 28 Σεπτεμβίου 2012.

 

Οι απαραίτητες προϋποθέσεις – δικαιολογητικά που πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση είναι τα εξής:

 

              I.    Βεβαίωση εργοδότη για απασχόληση – συνεργασία σε τοπικό ΜΜΕ στον τομέα της δημοσιογραφίας - ΜΜΕ

            II.    Γνώση της Αγγλικής γλώσσας (αντίγραφο αντίστοιχου πτυχίου)

 

Η αξιολόγηση των αιτήσεων και η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει από Τριμελή Επιτροπή του Επιμελητηρίου Αρκαδίας βάσει όλων των ανωτέρω αναφερομένων δικαιολογητικών. Αν οι αιτούντες που διαθέτουν όλα τα ανωτέρω δικαιολογητικά υπερβαίνουν σε αριθμό τους 20, τότε θα γίνει κλήρωση για την τελική επιλογή των 20 συμμετεχόντων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται στο Επιμελητήριο Αρκαδίας στη διεύθυνση: 25ης Μαρτίου & Πανός 21, 22100, Τρίπολη ή στο fax 2710233738 ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση info@arcadianet, με την ένδειξη ‘Leonardo Da Vinci  και υπόψιν της υπεύθυνης του έργου κας Ευγενίας Τζανετοπούλου. Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να τη κατεβάσετε από την Ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr  ή να τη ζητήσετε από τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας και την υπεύθυνη του έργου κα Ευγενία Τζανετοπούλου στα τηλέφωνα 2710227141-2, 2710227927 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη