TO CINEVILLE ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2012-2013!


Την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου ο Κινηματογράφος της πόλης μας *CineVille Multiplex* ανοίγει και πάλι τις πόρτες του! Μέτα την αποχώρηση της Odeon το περασμένο Ιούνιο, το όνειρο του συντοπίτη και ιδρυτή του Πολυκινηματογράφου Κώστα Λουκαΐτη συνεχίζουν σήμερα τα παιδιά του, Μαριλένα και Γιάννης.

Αντιμετωπίζοντας με πείσμα την σημερινή κρίση και τις δυσκολίες που αυτή επιφέρει, αναλαμβάνουν την λειτουργία του σινεμά και ενισχύουν την πολιτισμική κουλτούρα της πόλης. Με οξυμένο ενδιαφέρον για την γενέτειρα τους και έχοντας ως γνώμονα και ως στόχο την κοινωνική ευημερία, συμπράττουν με τον Δήμο Τρίπολης στην ενίσχυση του πολιτισμού καθιστώντας την έβδομη τέχνη ως ασπίδα ενάντια στις δυσκολίες τις εποχής. Συμβάλλοντας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης το CineVille χαράζει νέα πορεία, συνεργάζεται ανεξάρτητα με όλες τις κινηματογραφικές εταιρίες και στοχεύει να φιλοξένει στους χώρους του ποικιλία άλλων ψυχαγωγικών και πολιτισμικών εκδηλώσεων.

Ο Δήμος Τρίπολης σαν φόρο τιμής στον ιδρυτή του Κινηματογράφου στηρίζει αυτή την προσπάθεια για την πολιτισμική ανάπτυξη της πόλης και παροτρύνει τους κατοίκους του να προσέλθουν σε αυτόν τον μοναδικό χώρο.  Η ενέργεια του δήμου αποτελεί δείγμα της συνεχούς προσπάθειας του να συσπειρώσει τους συμπολίτες, να ξυπνήσει αναμνήσεις στους παλιούς, καθώς και να δημιουργήσει νέες μνήμες στους μικρούς λάτρεις της εβδόμης τέχνης. Πιστοί στο πνεύμα αλληλεγγύης της εποχής μας, αγκαλιάζουμε αυτό το νέο ξεκίνημα μιας ακόμα δικής μας επιχείρησης που συνεχίζει να υπηρετεί τον πολιτισμό και τις άξιες που αυτός προτάσσει.

Η ομάδα του CineVille σας προσκαλεί στο δυναμικό ξεκίνημα της, φέρνοντας στην μεγάλη οθόνη τις καλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες της χρόνιας, προσφέροντας ποιοτική διασκέδαση στο κέντρο της Αρκαδίας. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί το CineVille στο νέο του ξεκίνημα, ενισχύοντας κάθε προσπάθεια που πηγάζει από τον δήμο μας!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη