ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Ο Δήμος Τρίπολης, στα πλαίσια άσκησης κοινωνικής πολιτικής, συνεχίζει να υλοποιεί προγράμματα που στηρίζουν τις άπορες οικογένειες και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Έτσι λοιπόν, στην τρέχουσα περίοδο, ο Δήμος Τρίπολης μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, υλοποιεί το κοινωνικό πρόγραμμα με τίτλο «ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε.», σε συνεργασία με την Διεύθυνση Γεωργίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Σύμφωνα με αυτό, συμπολίτες μας που αιτήθηκαν και αξιολογήθηκαν θετικά  από επιτροπή του Δήμου και στη συνέχεια από επιτροπή της Περιφέρειας, παρέλαβαν ως τελικοί πλέον δικαιούχοι, πακέτα με πολύτιμα και αναγκαία τρόφιμα στις έδρες των πρώην Δήμων. Η διανομή ξεκίνησε την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και έχει ήδη ολοκληρωθεί για όσα προϊόντα έχουν παραληφθεί από τον Δήμο.

Το δεύτερο πρόγραμμα με τίτλο «μπορούμε» περιλαμβάνει διανομή 25 πακέτων τροφίμων  από την ΑΒ Βασιλόπουλος  (για άπορες οικογένειες) και 32 πακέτων από την εταιρεία ELBISKO (για οικογένειες με μικρά παιδιά), τα οποία δόθηκαν σε οικογένειες που έχουν καταγραφεί από την Κοινωνική Πρόνοια του Δήμου. Επίσης, το νεοσυσταθέν τμήμα της Τρίπολης ΑΧΕΠΑ (Ελληνοαμερικανική Εκπαιδευτική Προοδευτική Οργάνωση) σαν μια κίνηση γνωριμίας και ύπαρξης του, διέθεσε 50 πακέτα για άπορες οικογένειες του Δήμου Τρίπολης αλλά και των λοιπών Δήμων του Νομού Αρκαδίας.

Τέλος, σαράντα (40) πακέτα τροφίμων, διατέθηκαν από την Τράπεζα Συνεταιριστική Πελοποννήσου στον Δήμο, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την κοινωνική δράση του Δήμου, απέναντι σε άπορες οικογένειες και οικονομικά αδύναμες ομάδες.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης ανέφερε: «Ευχαριστώ θερμά όλους τους ιδιώτες που πήραν την πρωτοβουλία για διάθεση τροφίμων και άλλων αγαθών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, το τμήμα Εθελοντών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης για την άριστη εκτέλεση των καθηκόντων της, αλλά και την ΔΕΥΑ Τρίπολης για την διάθεση των αναγκαίων οχημάτων για τη διανομή στους δικαιούχους. Ευχαριστώ επίσης τους οργανωτές του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 28/12, στο γήπεδο του Αστέρα και καλώ όλους τους δημότες να συμμετάσχουν σε αυτή την δράση που θα στηρίξει ουσιαστικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη