Υπέροχη η Πελοποννησιακή έκθεση στην Πλατεία Κλαυθμώνος!!!

Μια μοναδική έκθεση απόλαυσαν όσοι πέρασαν από την Πλατεία Κλαυθμώνος αυτές τις μέρες. Πολύς ο κόσμος και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και γεύσεις. Αρκετά τα περίπτερα και μέσα σε αυτά και τα αρκαδικά. Χθές την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Παιδική Χορωδία του Ορφέα η οποία με τα τραγούδια τής και τις φωνές της έκλεψε τις εντυπώσεις!!!!!

΄Την Παιδική Χορωδία διεύθυνε η εξαίρετη μαέστρος κ. Χριστίνα Αθανασοπούλου , όπως δήλωσε το αποτέλεσμα αυτό ήταν μετά από πολλές πρόβες και έρεχατι η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ορφέα στις 22 Δεκεμβρίου στην Τρίπολη!

Στο χώρο και στο περίπτερο της Περιφέρειας συναντήσαμε την Αντιπεριφερειάρχη κ Νικολάκου η οποία μας μίλησε για το πλήθος κόσμου που πέρασε από την έκθεση και την πρόθεση της Περιφέρειας να την ξαναεπαναλάβει.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας η οποία έδωσε έναν ξεχωριστό γευστικό τόνο στην έκθεση και βοήθησε στην ανάδειξη των προϊόντων. Ένας εξαιρετικός σέφ ο κ. Παναγιώτης Μαρούλης μας είπε ότι η Λέσχη Αρχιμαγείρων έίναι πάντα ΄κοντά σε τέτοιες πρωτοβουλίες!

Εμείς είδαμε αρκετά γνωστά ονόματα αρκαδικών επιχειρήσεων και γεύσεων καθώς και το περίπτερο του Δήμου Τρίπολης!!!















 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη