ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ "ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥ"

Τα μέλη του συμβουλίου του “Aγ. Δημητράκου”, ανακοινώνουν με χαρά, ότι το βουνό του Αγίου Δημητράκου αντλεί νερό από το υδραγωγείο της πόλης μας, που ήταν τόσα χρόνια βασικός σκοπός, αλλά, και όνειρο πολλών χρόνων. Για να φτάσουμε στο σήμερα, έπρεπε να ξεπεραστούν πολλές δυσκολίες – κάτι που επετεύχθη με σημαντικούς βοηθούς και συμμάχους στο πλευρό μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Θεόδωρο και την κα. Πέννυ Πόκκα που ανέλαβαν εξ ολοκλήρου τόσο το μεγάλο οικονομικό κόστος, όσο την εποπτεία του έργου. Στη συνέχεια, ευχαριστούμε το Δήμαρχο Τρίπολης, Γιάννη Σμυρνιώτη, το Δημοτικό Συμβούλιο και τον πρώην Δήμαρχο Αλέξανδρο Κοτσιάνη καθώς κατά τη διάρκεια της θητείας του πραγματοποιήθηκε η σύνδεση με τον κεντρικό αγωγό.
Σημαντική ήταν και η βοήθεια εκ μέρους Δ.Ε.Υ.Α. Τρίπολης και Δασικής Υπηρεσίας Τρίπολης και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους κυρίους Τασιγιαννάκη και Μανδρώνη και τον Δασάρχη κ. Αργυτάκη, αντίστοιχα, για την συμπαράστασή τους.
Στο σημείο αυτό πρέπει να εξάρουμε και τη συνεισφορά του εργοταξίου Μορέα που διέθεσε δωρεάν τα μηχανήματα για τη διεκπεραίωση των χωματουργικών εργασιών που απαιτούνταν καθώς και τον κ. Κοττή που διέθεσε άμμο για το χαντάκι του νερού.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης και τον τότε Διοικητή κ. Τσουκόπουλο για τη συνεχή εξυπηρέτηση για θέματα μεταφοράς νερού.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία ευτυχία και καλές γιορτές.

Η πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του “Aγ. Δημητράκου”.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη