ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ!

Μια από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις της Χορωδίας του Ορφέα Τρίπολης η Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία που έγινε και φέτος στο πνευματικό κέντρο, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου  και κέρδισε το κοινό!



Φέτος λέγοταν "ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ" αφού ήταν αφηγηματική , του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σε μουσική του Νίκου Αστρινίδη.

Έτσι κάτι το διαφορετικό , κάτι το τόσο μοναδικό, το έκανε πιο μεγάλο και το εξύψωσαν οι φωνές τις Μεικτής Χορωδίας του Ορφέα Τρίπολης με την περίφημη καθοδήγηση της υπό της μαέστρου της κ. Χριστίνας Αθανασοπούλου που πάντα μέσα από την προσφορά της στον Ορφέα δίνει κάθε φορά και αναδεικνύει το καλύτερο εαυτό της Χορωδίας Ορφέα που τόσο αγαπάει το κοινό της Τρίπολης και υποστηρίζει σε κάθε εμφανισής της!!!

Το έργο υποστηρίχτηκε φέτος από τη Θεατρική Ομάδα Τρίπολης και τις αφηγήσεις του Γιώργου Ηλιόπουλου και της Γιώτας Καραθανάση.

Στο πιάνο συνόδευσε ο εξαίρετος καθηγητής μουσικής Γιώργος Μιχαλόπουλος!

Μετά με μεγάλο ενδιαφέρον ακούστηκε η ομιλία του Αρχιμανδρίτη Ι. Μ. Μαντινείας & Κυνουρίας κκ Θεόκλητου Ντούλια.

Και πως άλλωστε θα έκλεινε μαγικά αυτή η βραδιά αν δεν τραγουδούσε η Παιδική Χορωδία Ορφέα που ολοένα και μεγαλώνει με πολλά μέλη, με γλυκύτατες φωνές, απέδωσαν τραγούδια εορταστικά αλλά εντυπωσίασαν και κέρδισαν πολλά χειροκροτήματα.

Μια νέα μαέστρος της παιδικής χορωδίας η κ. Πόπη Ηλιάκη διεύθυνε τέλεια την Παιδική Χορωδία!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Ταλούμης, Μπισιούλης και Καρλής, η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Ζαμπαθά αλλά και τίμησε με την παρουσία του ο Διοικητής της Σχολής Ικάρων κ. Γεωργακόπουλος!

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!







Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη