ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Δεν ξέρω κατα πόσο φυλάσσεται σωστά η πόλη μας.... Πρόσφατα που είχα παει Λονδίνο οι δρόμοι όλοι είχαν και κάμερες...

Καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις έρχονται συνέχεια...

Μια συγκεκριμένα λέει στο blog μας:

"Χθες το μεσημέρι ένας με κίτρινο παλιού τύπου αυτοκίνητο και με πινακίδα ΤΡ....  την ώρα που γυρνούσα από τη δουλειά μου, μέρα μεσημέρι , με κυνήγησε με το αυτοκίνητο και κάποια στιγμή με σταμάτησε ζητώντας θρασύτατα το τηλ μου χωρις να ενοχλείται από τίποτα... και συνεχισε  (). Είμαι μάνα με 2 κόρες...  Έλεος πια!! κάτι πρέπει να γίνει!! Φοβόμαστε να βγούμε από τα σπίτια μας ακόμα και την μέρα!!!! Που είναι η αστυνομία??? Υπάρχουν και άλλα περιστατικά και δεν βγαίνουν στην δημοσιότητα!! Φοβόμαστε για τα παιδιά μας!"

Προσωπικα μου εχει συμβει και εμένα (πιο ασχημη εμπειρία).... Προσπαθώ και την μέρα όταν κυκλοφορώ να συνοδεύομαι από τον συντροφό μου....

1 Σχόλια

  1. AMBER ALERT!!!

    Έλεος!!! Νομίζω ότι είστε υπερβολικοί!!! «Που είναι η Αστυνομία?» «Φοβόμαστε να βγούμε έξω ακόμα και την ημέρα?» Θα τρελαθώ!!!!! Τι έγινε πλάκωσαν οι βιαστές στην Τρίπολη????

    Γιατί τι έγινε ? Σας εξύβρισε?, σας χτύπησε?, Εκτός αν έκανε κάτι από αυτά που δικαιολογημένα όχι την αστυνομία αλλά όλοι μας θα έπρεπε να κινητοποιηθούμε.

    Αλλά αν κατάλαβα καλά απλώς σας φλέρταρε και σας ζήτησε το τηλέφωνο σας! Ίσως λίγο επίμονα? Ωραία! Αυτό είναι το χαρακτηριστικό των νέων το θρασέος και το θάρρος! (που δυστυχώς τα έχασα και τα δυο και δεν αντιδρούν σε τίποτα πια) .Που είναι λοιπόν το κακό? Αν το έκανε μέσα σε ένα μπαρ δεν θα υπήρχε πρόβλημα? Αν ήσασταν σε ένα νησί το καλοκαίρι (στην παραλία ας πούμε) δεν θα σας πείραζε?

    Νομίζω ότι ή είμαστε πολύ "συντηρητικοί " ή το παίζουμε «συντηρητικοί» ή θέλουμε να δημιουργήσουμε θέμα!!!

    Όπως θα γνωρίζετε καλά αυτό λέγετε «Καμάκι». Γνωστό λοιπόν σε όλη την Ευρώπη. Η «ικανότητα» μας αυτή έφερε αρκετό κόσμο και συνάλλαγμα αλλά και ωραίες στιγμές σε όλους και μάλιστα σε περιόδους που δεν υπήρχε AIDS και αλλά τέτοια…
    Αν ήταν έτσι θα έπρεπε σε όλα τα νησιά – ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες - τόσο την δεκαετία του ογδόντα όσο και τώρα να κατεβαίνουν από την Αθήνα τα ΜΑΤ για να προφυλάγουν τις τουρίστριες και τις κάθε τι «ΠΑΡΘΕΝΕΣ» από τα επιτεθειμένα «καμάκια».

    Πήρα λοιπόν την αφορμή να γράψω όχι για να παινέψω τα «καμάκια» γιατί δυστυχώς δεν ανήκω στην κατηγορία αυτή τόσο όσο να την υποστηρίζω θερμά αλλά γιατί σε μια εποχή που βλέπω ότι τα παιδιά είναι κολλημένα στον υπολογιστή, που προσπαθούν μέσα από τα face book και τα chat να βρουν γκόμενα, που σχεδόν όλες οι κοπέλες «διαμαρτύρονται» ότι οι άντρες δεν τους «κολλάνε» πια (ευνουχισμό το λένε) αλλά και σε μια εποχή του «δήθεν», υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να φλερτάρουν ΑΚΟΜΑ! Ίσως πολλές φορές με άκομψο τρόπο, ίσως άγαρμπα, ίσως και χυδαία κάποιες φορές (κατακριτέο το τελευταίο) αλλά το κάνουν!

    Τι λοιπόν από πιο φυσιολογικό. .Το να σε σταματήσει κάποιος νεαρός στον δρόμο να σε φλερτάρει, να σου ζητήσει το τηλέφωνο σου και ΕΣΥ απλά να δεχτείς ή απλά να πεις …. «Ευχαριστώ… δεν θα πάρω». ??????

    Από την άλλη το καταλαβαίνω η Τρίπολη είναι «ένα μικρό χωριό» όπως λένε οι ίδιοι οι κάτοικοι του.. Πολύ συντηρητικοί, πολύ κλειστοί. Ίσως λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω στην Καλαμάτα αυτό δεν θα ήταν λόγος ούτε στο φίλο σου να το αναφέρεις, όχι να το γράψεις και σε άρθρο αυτό. (Και μην βιαστείτε να με κατηγορήσετε το Αγαπώ τον τόπο αυτό γιατί έζησα 5 ολόκληρα χρονιά και τον θεωρό ιδανικό για να μεγαλώσεις μια οικογένεια). Απλά έτσι είναι…

    Τέλος πάντων η γνώμη μου… Παιδιά εσείς εκεί έξω ερωτευτείτε!!! Φλερτάρετε!!! Σταματήστε οποία γυναικά σας αρέσει και πείτε το της!! Κάντε το «καμάκι» σας. Μην κλείνεστε πίσω από μια οθόνη ή μην περιμένετε να βρείτε τον άνθρωπο που θα αγαπήσετε ΜΟΝΟ μέσα από τα 10 άτομα που ξέρετε (την παρέα σας) και που άντε να γίνουν 15 ή μέσα από τους 10 συναδέλφους σας!!!
    Είτε είστε σε ένα μπαρ, είτε στην παραλία, είτε στο λεωφορείο, είτε μέσα σε ένα καράβι, στον σταθμό που περιμένετε, φλερτάρετε το πολύ να σας πουν ένα «Όχι σας ευχαριστώ»

    Πάντα όμως ευγενικά με ωραίο τρόπο, χωρίς να προσβάλετε κανέναν, χωρίς να πιέσετε κανέναν!!!
    Και δεν χρειάζεται καμιά αστυνομία! Αφήστε την να βρει τους κλεφτές που μας έχουν ρημάξει…

    Αστυνομία στον ερωτά δεν χρειάζεται!!



    Υ.Γ Και για σας που όπως λέτε «φοβάστε μην βγείτε από τα σπίτια σας» ε μην βγείτε δεν χρειάζεται μείνετε μέσα και κοιτάζετε την «ομορφιά σας στον καθρέπτη σας» Αφού σας είναι τόσο δυσάρεστο να σας δείχνουν το θαυμασμό τους για σας οι υπόλοιποι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη