ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Στις  4 Δεκεμβρίου  2012,  ημέρα Τρίτη  και ώρα  13:30,  στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου  συνεδριάζει  η Οικονομική επιτροπής προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

 

1)    Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Αγριακόνας.

 

 

2)    Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από την παγία προκαταβολή του Προέδρου της Τ.Κ. Αλέας.

 

3)    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για αμοιβή του δικηγόρου κ. Γκρίτζαλη Ιωάννη  για παράσταση ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου πλημμελημάτων Ναυπλίου, σε υπεράσπιση υπαλλήλων ως μέλη του πενταμελούς δημοτικών και κοινοτικών υπαλλήλων του Ν. Αρκαδίας, για παράβαση καθήκοντος.

   

 

4)    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για αμοιβή του δικηγόρου κ. Κατσαφάνα Νικολάου για την κατάθεση κύριας παρέμβασης – έφεσης  ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης, δικάζοντος ως εφετείο, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Δήμου Τρίπολης σχετικά με την ύπαρξη ή όχι δημοτικής οδού στο Τ.Δ. Παρθενίου.

   

5)    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση της υπηρεσίας:

«Διαμόρφωση της Βάσης Δεδομένων Παραβάσεων ΚΟΚ – σχεδιασμός εκτυπώσεων».

 

 

6)     Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την εκτέλεση υπηρεσίας:

 « Ρυθμίσεις Δικτύου Κεντρικού Κτιρίου Δήμου Τρίπολης και Περιφερειακών   Ενοτήτων».

 

 

7)     Έγκριση έκδοσης χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής με απόδοση λογαριασμού, για την αντιμετώπιση πληρωμής των τελών κυκλοφορίας των οχημάτων του Δήμου Τρίπολης.

 

 

8)    Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την Προμήθεια λαμπτήρων νατρίου 150W.

 

 

9)    Ψήφιση πίστωσης για έξοδα μετακίνησης και δαπάνες δημοσίευσης στα πλαίσια της πράξης με τίτλο: « Ανάπτυξη δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας».

 

 

10) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την  ανανέωση συνδρομής έτους 2012 της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ».

 

11) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την « Προμήθεια αναλωσίμων για το τμήμα συνεργείων του Δήμου » .

 

12) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την «Προμήθεια φιαλών υγραερίου » .

 

13)          Αίτηση κ. Μπόμπου Κωνσταντίνου περί απόδοσης λογαριασμού διαχείρισης για αντιμετώπιση δαπάνης παραβόλου για έλεγχο εξέτασης και επανεξέτασης ΚΤΕΟ στην ΔΟΥ Τριπόλεως οχημάτων του Δήμου Τρίπολης.  

 

 

14) Αίτηση κ. Μπόμπου Κωνσταντίνου περί απόδοσης λογαριασμού διαχείρισης για αντιμετώπιση δαπάνης παραβόλου για έλεγχο εξέτασης και επανεξέτασης ΚΤΕΟ στην ΔΟΥ Τριπόλεως οχημάτων του Δήμου Τρίπολης.  

 

 

15) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών: «Δημοσίευση πράξεων Χαρακτηρισμού».

 

16) Ορισμός δικηγόρου για άσκηση αγωγής εξώσεως μισθωτή από κατάστημα, του Δήμου Τρίπολης, λόγω λήξεως της σύμβασης μίσθωσης αυτού.

 

17) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την «Προμήθεια κάδων απορριμμάτων ΔΕ Λεβιδίου » .

 

18)  Καθορισμός των όρων δημοπρασίας για την ενοικίαση των αδιάθετων αγροτεμαχίων αγνώστων κατόχων του εκουσίου αναδασμού ΛΕΒΙΔΙΟΥ-ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ-ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟΥ.

 

19)   Καθορισμός των όρων δημοπρασίας έκτασης (αγροτεμάχια) στον Κάμπο Έλους Κανδήλας για τέσσερις (4) καλλιεργητικές περιόδους 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016.

 

20)  Περί εξέτασης της ένστασης της Εταιρείας «ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.» κατά του πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού για την προμήθεια γάλακτος.

 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη