Και σήμερα ο Δήμος στο Πλάτωμα!


14-12-2012

Συνεχίστηκαν και σήμερα από τον Δήμο Τρίπολης οι προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς που έχει ξεσπάσει στο Πλάτωμα εδώ και αρκετές μέρες. Συνεργεία του Δήμου επιχωματώνουν διαρκώς την περιοχή, αφού μετά και από τις υποδείξεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η φωτιά στην πρώην χωματερή, μόνο με επιχωμάτωση, μπορεί να σβηστεί οριστικά. Τόσο το ανθρώπινο δυναμικό και τα μηχανήματα, όσο και οικονομικοί πόροι για την προμήθεια χώματος, διατίθεντο μέχρι την Τετάρτη 12/12 αποκλειστικά από τον Δήμο Τρίπολης.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Γιάννης Σμυρνιώτης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι προσπάθειες ενδυναμώνονται και εντείνονται με όσα μέσα διαθέτουμε αλλά και με αυτά που μπορούμε να εξασφαλίσουμε. Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε και τον υπόλοιπο χώρο που καλύπτεται από πλαστικά για να μην επεκταθεί. Ενστερνιζόμαστε τις ανησυχίες και τους φόβους όλων των δημοτών και ιδιαίτερα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού και τους διαβεβαιώνουμε ότι γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τις υπηρεσίες μας. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία μετά την συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων, συμμετέχει από χθες στην συλλογική προσπάθεια».

Εκτιμάται ότι με την συνδρομή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, θα επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα ανακουφίσει όλη την πόλη αλλά ιδιαίτερα τις κατοικημένες περιοχές και τις σχολικές μονάδες που συνορεύουν με τον σκουπιδότοπο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη