ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.. ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ!!!


 

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Τρίπολης και τη Διεύθυνση του Χιονοδρομικού Κέντρου Οστρακίνα διοργανώνουν στη καρδιά του Μαινάλου ,την Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013 ,από τις 5.00 το απόγευμα, μια ξεχωριστή εκδήλωση με αφορμή την έναρξη της χειμερινής περιόδου και της λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου .

 Το χιονοδρομικό Οστρακίνα σε υψόμετρο 1600μ. που είναι πόλος έλξης για τους λάτρεις των χειμερινών δραστηριοτήτων και των ορειβατών θα υποδεχθεί στο χώρο έξω από το σαλέ του χιονοδρομικού όλους όσοι θέλουν να ζήσουν μια μαγική βραδιά στο χιονισμένο Μαίναλο.

 

Μετά την επιτυχία που σημείωσε πέρυσι η εκδήλωση με χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο, ο Δήμος Τρίπολης περιμένει και φέτος μικρούς και μεγάλους ανήμερα την πρωτοχρονιά, από τις 5.00 το απόγευμα.

 

Η εκδήλωση περιλαμβάνει βραδινό σκι ,χορό , μουσική υπό τους ήχους DJ ,δάδες φωτιάς που θα δώσουν μια μοναδική αίσθηση ενώ λαμπαδηδρόμοι σκιέρ θα πραγματοποιήσουν κατάβαση από το χιονισμένο Μαίναλο με κατεύθυνση στο σαλέ .

Το παραδοσιακό τσουκαλόκαυτο θα συνοδεύει την παγωμένη ατμόσφαιρα και ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης με το Δημοτικό Συμβούλιο θα κόψουν τη βασιλόπιτα για όλους.

 

 

 

 ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΙΝΑΛΟΥ

 

Το χιονοδρομικό κέντρο  Οστρακίνα , στην καρδιά του Μαινάλου, υποδέχτηκε την περσινή χειμερινή σεζόν 70.000 και πλέον επισκέπτες και βρίσκεται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων από την Τρίπολη ενώ απέχει μόλις 160 χλμ από την Αθήνα .
Το χιονοδρομικό διαθέτει τρεις πίστες για μεγάλους και ένα baby lift, ενώ στο σαλέ μπορείτε να απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα και να εξασφαλίσετε την υποδομή για να κάνετε σκι. Στο καταφύγιο του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Τρίπολης  μπορείτε να διανυκτερεύσετε, αφού πρώτα έχετε συνεννοηθεί με τον υπεύθυνο λειτουργίας του. 

Οι 2 σχολές εκμάθησης και ενοικίασης εξοπλισμού σας περιμένουν για να σας μάθουν τα μυστικά των χειμερινών σπορ και να σας εφοδιάσουν με τον ανάλογο εξοπλισμό.
Το 3όροφο σαλέ, στο οποίο θα λειτουργήσει και κατάστημα πώλησης τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, σας περιμένει να σας υποδεχτεί για ένα ζεστό ρόφημα δίπλα στο τζάκι με προσεκτικά επιλεγμένα εδέσματα προσαρμοσμένα τιμολογιακά στις σημερινές οικονομικές συνθήκες. 


Το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου απευθύνεται και σε οικογένειες  καθώς είναι ιδανικό για παιδιά, αφού πρόκειται για ένα ήπιο βουνό με εύκολη πρόσβαση, κοντά στον αυτοκινητόδρομο κι εξαιρετικό για παιχνίδια στο χιόνι και εκμάθηση σκι. Βεβαίως διαθέτει και δύσκολες διαδρομές και πεδίο με απάτητο χιόνι μέσα στο ελατοδάσος. 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το χιονοδρομικό κέντρο Οστρακίνα είναι από τους οικονομικότερους χειμερινούς προορισμούς της χώρας. . 


 

 

Καλή χρονιά στο χιονισμένο Μαίναλο ! 

 

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2713- 600407- Φαίη Πετράκη -Υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων





Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη