Ο σύλλογος τριτέκνων Μεγαλόπολης «Ο Αρκάς» θα παραβρεθεί στην συνάντηση των μελών της πανελλήνιας ένωσης στις 9-3-2013 στη παλαιά βουλή.

Ο σύλλογος τριτέκνων Μεγαλόπολης «Ο Αρκάς» θα παραβρεθεί στην συνάντηση των μελών της πανελλήνιας ένωσης στις 9-3-2013 στη παλαιά βουλή. Η συνάντηση αυτή θα αφορά τα νέα οικονομικά προβλήματα, τα τρόφιμα, την ενδυνάμωση των τριτέκνων σε πανελλαδικό επίπεδο και θα αποδοθεί έγγραφο διαμαρτυρίας στη βουλή.
Η Τρόικα του εσωτερικού αποφάσισε ότι οι πολυμελείς οικογένειες δεν χρ...ειάζονται τρόφιμα μέσα από το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μείωσε το εισόδημα της παροχής για το 2013 σε σχέση με εισόδημα που δινόταν για το 2012 ..ΑΙΣΧΟΣ… Επίσης θέλοντας να αναδείξει την βοήθεια στις πολυμελής οικογένειες έδωσε 500 ευρώ για κάθε τέκνο τρίτεκνης οικογένειας έως το εισόδημα των 45.000 ευρώ. Αλλά το μυαλό του υπουργού οικονομίας σκέφτηκε να τα φορολογήσει με αποτέλεσμα το εισόδημα να μειώνετε. Η πολιτική του «πάρε αλλά ξαναδώσε » θίγει μόνο τις οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη και όχι τους ολίγους που συνεχίζουν να διαφεύγουν.
Ο σύλλογος τριτέκνων «Ο Αρκάς» συνεχίζει να διεκδικεί και να πιέζει για τα δικαιώματα των τρίτεκνων οικογενειών. Στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκε με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Καμένο και τον καθηγητή και βουλευτή κ. Μαριά Νότη στην Τρίπολη και συζήτησαν για τα προβλήματα που δημιουργούνται από το ότι, η κυβέρνηση δεν εφαρμόζει όπως το σύνταγμα ορίζει την δημογραφική πολιτική της χώρας. Οι τρίτεκνοι αγωνίζονται όλοι μαζί από τον Έβρο ως και την Κρήτη για την ανάπτυξη και το μέλλον της Ελλάδος γιατί χωρίς δημογραφικό όλα θα γίνουν για άλλους.
Ο σύλλογος μας , μέλος της περιφερειακής ένωσης τριτέκνων Πελοποννήσου θεωρεί σημαντικό τη δημιουργία πανελλήνιας κίνησης οικογενειών και καλεί όλες τις οικογένειες να γίνουν μέλη.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ.


Ο πρόεδρος Ο γραμματέας
Αποστολόπουλος Νικόλαος Ιωάννης Γκιουμές

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη