ΝΟΜΟΣ ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ


Ανάσα για χιλιάδες δανειολήπτες φέρνει ο νόμος «ΑΝΑΣΑ»

Δωρεάν ενημέρωση, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο των προσπαθειών που κάνει για την ενίσχυση του επιχειρηματικού κλίματος και της λειτουργίας της τοπικής οικονομίας προσφέρει στα μέλη του τη δυνατότητα συμβουλευτικής  στο νόμο «ΑΝΑΣΑ» για φυσικά πρόσωπα-υπερχρεωμένα νοικοκυριά –αγρότες και επαγγελματίες .

Αγαπητά μέλη,

είναι γεγονός,  ότι ζούμε σε μια ιδιαίτερα κακή οικονομικά εποχή, όπου ακόμη και η καθημερινή διαβίωση αποτελεί πολλές φορές δύσκολη υπόθεση.  Πολλοί από εμάς, έχουμε κάποιο τραπεζικό χρέος (δάνειο, στεγαστικό, καταναλωτικό ή κάποια πιστωτική κάρτα ή και όλα αυτά) το οποίο πλέον αδυνατούμε να το εξοφλήσουμε είτε γιατί το διαθέσιμό μας εισόδημα έχει συρρικνωθεί σε μεγάλο βαθμό είτε γιατί το κόστος ζωής και η φορολογία έχουν αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια. Οι τράπεζες ωστόσο, αποδεικνύονται αμείλικτες. Τόσο οι κατασχέσεις, όσο και οι πλειστηριασμοί κινητών και ακινήτων λόγω μη εξόφλησης χρεών από δάνεια, κάρτες κτλ., αυξήθηκαν δραματικά τα τελευταία τρία χρόνια και πολλοί βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση είτε να χάσουν, είτε έστω να κινδυνεύουν να χάσουν ακόμη και την μοναδική κατοικία τους.


Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το δυσάρεστο αυτό φαινόμενο, θεσπίστηκε ο νόμος 3869/2010.

 

Ο νόμος δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στους υπερχρεωμένους πολίτες-φυσικά πρόσωπα, που αποδεδειγμένα βρίσκονται σε μόνιμη αδυναμία να εξοφλήσουν τα χρέη τους.  

 

Ελάτε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας να ενημερωθείτε από το σύμβουλό  μας ΔΩΡΕΑΝ πως μπορείτε να επωφεληθείτε από το νόμο «ΑΝΑΣΑ» και να μειώσετε ή να ρυθμίσετε τις οφειλές σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Τηλέφωνα: 2710 227141-2.           

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη