Αποτελέσματα των εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας , στο Λεβίδι και στο Άστρος για τα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ


 

 

ΛΕΒΙΔΙ

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και ο Επαγγελματικός Σύλλογος Βορείου Μαντινείας υποδέχτηκαν, τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δημοτικού Διαμερίσματος Λεβιδίου, επαγγελματίες και πολίτες για να τους ενημερώσουν για τα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν αναλυτικά για τα προγράμματα «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ» και «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας» από τον συνεργάτη της Εταιρείας Ανάπτυξης Πελοποννήσου «Αγαπήνωρ» κ. Νικόλαος Μεγρέμης.

 

ΑΣΤΡΟΣ

Για τα ίδια προγράμματα ο κ. Νικόλαος Μεγρέμης ενημέρωσε και τους συμμετέχοντες της εκδήλωσης που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με το Σωματείο Επαγγελματιών Άστρους, την Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Ιδρύματος Ζαφείρη στο Άστρος

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, ο οποίος αναφέρθηκε στις δράσεις του Επιμελητηρίου για την άμεση και αποτελεσματικότερη ενημέρωση των μελών του ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τον σημαντικό ρόλο που παίζουν τα προγράμματα στην αγορά και τις δράσεις που κάνει το Επιμελητήριο για την ενημέρωση του κόσμου.

Μετά την παρουσίαση των προγραμμάτων ο συνεργάτης του «Αγαπήνωρ» απάντησε σε ερωτήσεις των παρισταμένων.

Το ενδιαφέρον του κόσμου και στις δύο εκδηλώσεις ήταν μεγάλο, δεδομένου ότι τα συγκεκριμένα προγράμματα παίζουν σημαντικό ρόλο στην ρευστότητα στην αγορά και μπορούν να βοηθήσουν υφιστάμενες επιχειρήσεις αλλά και νέους ανθρώπους να ξεκινήσουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη