Οι «σύγχρονοι Γκεμπελίσκοι» του Σύριζα δεν μπορούν να σταθούν στην Πελοπόννησο‏


«Για μία ακόμη φορά αποκαλύπτεται η μεθοδευμένη και στοχευμένη επίθεση του Σύριζα εναντίον προσωπικά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη, αλλά και της Περιφέρειας Πελοποννήσου» τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τη διπλή επίθεση του Σύριζα εναντίον της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μετά τη δήλωση του Βουλευτή του κ. Αθανασίου Πετράκου ότι «ο κ. Τατούλης με γραφειοκρατικά τεχνάσματα καλύπτει πειθαρχικά διωκόμενους υπαλλήλους», αλλά και την ερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Νίκου Πατσαρίνου για «το πάρτι που ξεκίνησε για την τουριστική προβολή».

Ο Βουλευτής κ. Πετράκος αναμασώντας διαρκώς τα ίδια  προσπαθεί απλώς και μόνο να δημιουργήσει εντυπώσεις στέλνοντας στα ΜΜΕ την αλληλογραφία κοινοβουλευτικού ελέγχου, αφαιρώντας ωστόσο,  την απάντηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου επί του αναφερομένου θέματος. Γίνεται συνεπώς εμφανές ότι ο κ. Πετράκος ελάχιστα ενδιαφέρεται για την ουσία του θέματος, αλλά αντίθετα ότι αποκλειστικός στόχος του είναι η σύγχυση και ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης.

Ο κ. Πετράκος γνωρίζει πολύ καλά την αλήθεια ότι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης όχι μόνο δεν «συγκαλύπτει» υπηρεσιακούς παράγοντες, αλλά αντίθετα έχει ήδη προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες, διαβιβάζοντας το φάκελο στον εισαγγελέα και έχει δρομολογηθεί διοικητικά η πειθαρχική διαδικασία, ως εκ του νόμου προβλέπεται. 

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί, ωστόσο, η εμμονή του Σύριζα και του κ. Πετράκου να εξαντλούν την ευαισθησία, το ενδιαφέρον και την αυστηρότητά τους αποκλειστικά σε υπηρεσιακούς παράγοντες, ενώ για τους εργολάβους και τις τράπεζες δεν γίνεται απολύτως καμία αναφορά.

Σε ότι αφορά τον κ. Πατσαρίνο και τις αναφορές του για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, καταδεικνύεται με τον πιο εμφανή πλέον τρόπο ο πανικός που επικρατεί στο Σύριζα, λόγω της μεγάλης προσπάθειας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και των συνεργατών του για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου.

Μας προκαλεί βεβαίως εντύπωση η ταχύτητα με την οποία ο κ. Πατσαρίνος εντάχθηκε στο σύστημα της παραπληροφόρησης και του φτηνού λαϊκισμού.

Επάξια συνεχίζει την πορεία του κ. Πετράκου και προσπαθεί να αναδείξει σε πολιτικά θέματα τα πρωτοσέλιδα συγκεκριμένου εντύπου, γνωστού για την εμμονή του με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Απέναντι στην πολιτική ανεπάρκεια, την έλλειψη σχεδίου και προτάσεων και τον επικίνδυνο λαϊκισμό του Σύριζα η Περιφέρεια Πελοποννήσου με εργατικότητα και άψογη συνεργασία με τους φορείς και τις παραγωγικές δυνάμεις της Πελοποννήσου δημιουργούν σταθερά τις προϋποθέσεις εκείνες που οδηγούν στην αισιοδοξία, την ελπίδα και τη δημιουργικότητα.

Τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά στον τουρισμό, όπου μετά τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με αεροπορικές εταιρείες έχει επιτευχθεί η σύνδεσή της με πολλούς στοχευμένους προορισμούς και αναμένονται 23.000 επιπλέον τουρίστες για τη φετινή περίοδο, μέσω του αεροδρομίου της Καλαμάτας.

Ο Σύριζα και τα στελέχη του έχουν επιλέξει ως αντίπαλο την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, προσωπικά, γιατί αυτοί είναι που συνεχώς αποκαλύπτουν στους πολίτες την έλλειψη και το κενό της πολιτικής τους πρότασης.  

Είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα ο Σύριζα διψασμένος για εξουσία και πεινασμένος για τη νομή της, μετέρχεται το πιο ακραία μέσα «Γκεμπελίστικης» αντιπαράθεσης, αγνοώντας το σημαντικότερο: ότι με τη συμπεριφορά του αντιστρατεύεται το συμφέρον του Πελοποννησιακού λαού και υπονομεύει το μέλλον. Τα στελέχη του, που η σημερινή πολιτική αστάθεια τα ανέδειξε σε άλλοτε υπεύθυνες πολιτικές θέσεις, δεν έχουν καμιά αιδώ και κανένα ηθικό ανάχωμα στις δικές τους ιδιοτελείς και προσωπικές φιλοδοξίες. Άλλωστε δεν έχουν και κανένα σχέδιο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη