Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΙΣΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ- «Μας κοροϊδεύει»


Πως μπορεί ένας Δήμαρχος να κοροϊδεύει ότι σήμερα αύριο θα δοθούν τα λεφτά που χρωστάει ο Δήμος Ζακύνθου στην προκειμένη περίπτωση μιας Τριπολιτσιώτισσας επιχειρηματία;

Από το ρεπορτάζ  βρήκαμε ότι ο Δήμαρχος Αρκαδίων Ζακύνθου κ. Μποζίκης Στυλιανός εκπροσωπώντας το Δήμο του χρωστάει με την 79/2011 δικαστική απόφαση του Ειρηνοδικείου Τρίπολης το ποσό των 5980+ τόκους+δικαστικά έξοδα το οποίο έχει φτάσει σήμερα τα 8535 ευρώ, στην επιχειρηματία της Τρίπολης Ταμβάκη Λαμπρινή.

Δυο φορές του έχει επιδοθεί (σε εκπροσωπό του) από την δικαστική επιμελήτρια Πηγή Ι. Ντοζη την πρώτη φορά στις 20/12/10 και την δεύτερη φορά  στις 20/7/11.

Κόπηκε τιμολόγιο 7/7/2008 για αγορά μουσικών οργάνων και ενώ δόθηκαν τα μισά χρήματα τότε, δεν εξόφλησε τα υπόλοιπα με αποτέλεσμα να καταδικαστεί ερήμην του και να βγει δικαστική απόφαση.

Από τότε δεν σηκώνει το τηλέφωνο του στις οχλήσεις της ιδιοκτήτριας για να διευθετηθεί το θέμα.

Τελικά τι περιμένει ο Δήμος? Να παραγραφεί το ποσό εις βάρος της επιχειρηματίας;   Μην ξεχνάμε ότι η επιχειρηματίας είναι ένα αξιοσέβαστο άτομο στην πόλη της Τρίπολης δεν έχει δώσει δικαιώματα και στην εποχή της κρίσης που περνάμε προσπαθεί και αγωνίζεται για την επιχείρηση της.  !!!

Πόσο μάλλον όταν ο Δήμαρχος Αρκαδίων Ζακύνθου κ. Μποζίκης Στυλιανός πληροφορηθήκαμε ότι ασκεί το επάγγελμα του δικηγόρου και ξέρει πολύ καλά ότι πρέπει να σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις!!!

«Δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, μας αγνοεί τελείως δεν σέβεται την δικαστική απόφαση, η μόνη μας ελπίδα να πάρουμε αυτά που μας χρωστάει, όχι ο ίδιος, αλλά ο Δήμος τον οποίο εκπροσωπεί σα Δήμαρχος είναι η δημοσιότητα! Θέλουμε αυτά που δικαιούμαστε! »

Με αυτόν τον τρόπο ο Δήμαρχος κ Μποζίκης  εκθέτει τον Δήμο του!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη