Ο κ. Παυλής έχει ξεκινήσει και κάνει μια μάχη εναντίον της Πρόνοιας του Δήμου εναντίον περισσότερο του κοινωνικού παντοπωλείου

Η Μαρία Εικοσιδέκα εντεταλμένη σύμβουλος στο τμήμα πρόνοιας του Δήμου έδωσε συνέντευξη στα ΜΜΕ απαντώντας στις . Παυλή:
"ο κ. Παυλής έχει ξεκινήσει και κάνει μια μάχη εναντίον της Πρόνοιας του Δήμου εναντίον περισσότερο του κοινωνικού παντοπωλείου. Εγώ λυπάμαι πάρα πολύ για αυτή τη συμπεριφορά γιατί όταν θέλουμε να κάνουμε πολιτική  δεν την κάνουμε στις πλάτες της φτώχειας .

αντί να ρθει ο κ Παυλής και να είμαστε όλοι μαζί να προσφέρει και αυτός αυτά τα οποία μπορεί να προσφέρει  και να συνεχίσει η λειτουργία του παντοπωλείου κάθεται απέναντι και η πολιτική η οποία κάνει  είναι ψηφοθηρική. Φοβάται μήπως με την κοινωνική πολιτική που ασκεί ο Δήμος χάσει σταυρούς ο κ. Παυλής. Ο κόσμος πλέον έχει ξυπνήσει όλοι ξέρουν τι γίνεται και μπορεί ο καθένας να καταξιωθεί από την  προσωπικότητά του και από την δουλειά που κάνει και την προσφορά του που έχει στην κοινωνία.  Εάν λοιπόν ο κ. Παυλής προσφέρει περισσότερα από ότι προσφέρει το κοινωνικό τμήμα του Δήμου ας πάρει αυτός τους σταυρούς και τίποτα παραπάνω .

Εγώ θέλω εδώ να πω ότι αυτή τη στιγμή εξυπηρετούνται 256  οικογένειες  είναι πολύ ευχαριστημένες γιατί δεν έχει έρθει κάποιος να διαμαρτυρηθεί σ ε μας ότι δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας εκτός από τον κ. Παυλή που επανειλημμένα λέει  ότι το παντοπωλείο έχει πρόβλημα.  Και δε μας λέει ποιο είναι το πρόβλημα που έχει το κοινωνικό παντοπωλείο να το διορθώσουμε.  Εγώ θέλω να πω στους συμπολίτες μας ότι και να γίνει η λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου θα είναι συνεχόμενη, θα συνεχιστεί να υπάρχει το κοινωνικό παντοπωλείο να μην είναι απέναντι μας κανένας, οι επιχειρήσεις που επικαλείται ότι δεν φέρνουν τρόφιμα διότι έχουν μάθει ότι δε λειτουργεί σωστά  και τα δίνουν σε συγγενείς αυτό είναι ένα ψεύδος μεγάλο, ψεύδεται ο κ Παυλής και αν έχει κάτι συγκεκριμένο να έρθει να μας το δηλώσει  και να το εξετάσουμε να δούμε που έχουμε πάει τρόφιμα  και σε ποιους συγγενείς. 

Δηλαδή ο κ. Παυλής τι θέλει; Να καταργήσουμε τις κοινωνικές δομές του Δήμου που εξυπηρετούν τους συμπολίτες μας;  Να μας το πει ότι κλείστε το παντοπωλείο κλείστε το ιατρείο γιατί δεν εξυπηρετεί κανέναν

ο  κ. Παυλής μπορεί να κάνει δική του πολιτική  δεν τον εμποδίζει κανένας ούτε μπορούμε να καταργήσουμε την κοινωνική πολιτική του Δήμου για να ευχαριστηθεί ο κ. Παυλής και ο κάθε κ. Παυλής οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα εν τέλει να κατακρίνουνε και να κρίνουνε τη λειτουργία του παντοπωλείου τη στιγμή που δεν έχουν έρθει και δεν έχουν προσφέρει ούτε ένα κιλό ζάχαρη στο παντοπωλείο  , πως μπορεί να μας λέει ότι το κοινωνικό παντοπωλείο δε λειτουργεί σωστά;  Θα μας το πει κάποιος που έφερε τρόφιμα και δεν έχουν διατεθεί με το σωστό τρόπο βεβαίως μπορεί να μας κάνει την παρατήρηση. Αλλά  ο κ. Παυλής και ο κάθε κ. Παυλής που δεν έχουν προσφέρει τίποτα  δεν έχουν το δικαίωμα αυτό να το κάνουν.
"

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη