ΜΟΥΣΙΚΟΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ





Ο Δήμος Τρίπολης, ο Φιλοτεχνικός Όμιλος και το Αττικό Ωδείο Τρίπολης οργανώνουν μουσικοφιλολογική εκδήλωση, με την ευκαιρία της Εθνικής εορτής, την Πέμπτη 21 Μαρτίου στις 8:30 το βράδυ στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης.



Στο 1ο μέρος οι φιλόλογοι Ιωάννης Κοκόρης και Γεώργιος Βλάσης παρουσιάζουν τα θέματα, Ο χαρακτήρας και η πνευματική θεμελίωση της Ελληνικής Επανάστασης και Η Δίκη του Κολοκοτρώνη αντίστοιχα.



Στο 2ο μέρος η τρίφωνη παιδική Χορωδία και η λαϊκή ορχήστρα του Αττικού Ωδείου Τρίπολης παρουσιάζουν το λαϊκό μέρος του Άξιον εστί των Μίκη Θεοδωράκη και Οδυσσέα Ελύτη. Την Χορωδία και Ορχήστρα του Αττικού Ωδείου διευθύνει ο Σταύρος Θεοδωρόπουλος. Τη διασκευή για την χορωδία έκανε ο Γιώργος Κατραλής και για την ορχήστρα ο Γιώργος Κρατημένος. Παρουσιάζει ο Γιώργος Γεωργόπουλος.



Οργάνωση: Φιλοτεχνικός Όμιλος



Παραγωγή: Αττικό Ωδείο Τρίπολης







Στην ορχήστρα μετέχουν:



Ηλεκτρικό μπάσο: Ιωάννα Παναγούλη, Κιθάρα: Γιώργος Κυριακόπουλος, Τύμπανα: Γιώργος Κατσιαμπής, Πιάνο: Αδαμαντία Προκοπίου, μπουζούκι: Μάριος Καλαντζής, Χριστίνα Προκοπίου, Φλάουτο: Νικόλας Παπαηλίου, Σόλο τραγούδι: Γεωργία Γεωργακοπούλου, Απαγγελία: Γιάννης Γκικόπουλος
Δείτε το διαφημιστικό της εκδήλωσης στο http://youtu.be/9ScxUQvFXx0

η στην ιστοσελίδα του Φιλοτεχνικού Ομίλου http://filotexnikostr.blogspot.gr/

η στην ιστοσελίδα του Αττικού Ωδείου  www.attikoodeiotripolis.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη