ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 10Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ‏


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ

10Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ «ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2013»

 

Φίλε/η επιχειρηματία,

 

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του  Enterprise Europe Network στα πλαίσια των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, αλλά και της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, προγραμματίζει τη διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής στην Έκθεση  «ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2013»  κατά το χρονικό διάστημα ΤΕΤΑΡΤΗ 15 Μαϊου έως ΚΥΡΙΑΚΗ 19 Μαϊου 2013 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 3.500 τ.μ.  με πάρκινγκ 15 στρεμμάτων περίπου στην παραλιακή οδό Ν. Κίου – Ναυπλίου.

 

Κατά την διάρκεια της Έκθεσης  θα δοθεί η ευκαιρία σε εκθέτες και επισκέπτες, να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων (Ο.Τ.Α., Δημοσίων Οργανισμών, Αναπτυξιακών Εταιριών κτλ), πάνω σε ενδιαφέροντα θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, επενδύσεων και προώθησης πωλήσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.   

  

Για τις επιχειρήσεις - μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας που θα συμμετάσχουν, στην Έκθεση  «ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2013»  το κόστος συμμετοχής στην  ανέρχεται στα 28 ευρώ/τ.μ συν ΦΠΑ(23%).

 

 Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των επιχειρηματικών αποστολών επιδοτεί τις επιχειρήσεις-μέλη  που θα συμμετάσχουν κάτω από την «ομπρέλα» του Επιμελητηρίου.

 

Παρακαλούνται όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται, όπως επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας προκειμένου να κρατηθούν τα απαραίτητα τ.μ το αργότερο έως 30-4-2013. 

 

Το ωράριο λειτουργίας για την έκθεση θα είναι: τις καθημερινές ημέρες από 17:30-22:30 και το Σαββατοκύριακο από 10:00-22:30.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη επικοινωνίας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ευγενία Τζανετοπούλου στα τηλέφωνα: 2710-227141-2 ή με τον Υπεύθυνο της  Επιτροπής Εκθέσεων κ. Ανδρέα Σύριο (2710-222679).

 

 

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

                                                                                         

ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη