ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Σοκ στην Αρκαδία: Αυτοκτόνησε 19χρονος με καραμπίνα

Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 19χρονος νεαρός κάτοικος στα Βούρβουρα Αρκαδίας.
Σύμφωνα με... το apela.gr ο 19χρονος τα ξημερώματα της Πέμπτης αυτοπυροβολήθηκε με μια καραμπίνα, στο δωμάτιο του σπιτιού του.
Τον νέο βρήκε η μητέρα του σήμερα το πρωί μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η αστυνομία διερευνά τα αίτια της αυτοκτονίας.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/04/19_6378.html

Ένας 19χρονος κάτοικος στα Βούρβουρα Αρκαδίας, όπως όλα δείχνουν έδωσε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης 11 Απριλίου στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, ο Θανάσης ήταν ένα ήσυχο παιδί και το βράδυ της Τετάρτης πήγε σε μαγαζάκι του χωριού, όπου ψώνισε γαριδάκια και διάφορα άλλα πράγματα. Ήταν η τελευταία του δημόσια εμφάνιση και φαινόταν μιά χαρά όπως μας είπαν.

Στη συνέχεια το πρωί της Πέμπτης έμαθαν τα συγκλονιστικά νέα, και έμειναν άφωνοι όλοι στο χωριό.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, ο Θανάσης περίπου στις 3 τα ξημερώματα, σκέπασε με μια κουβέρτα την καραμπίνα, την έβαλε στο λαιμό του και πάτησε τη σκανδάλη. Λόγο της κουβέρτας ο ήχος που βγήκε από τον κρότο του όπλου ήταν μικρός και μέσα στον ύπνο τους οι γονείς του Θανάσης , δεν έδωσαν και μεγάλη σημασία.

Το πρωί όμως που πήγε η μητέρα του να τον ξυπνήσει για να φύγει για το πανεπιστήμιο που φοιτούσε, ήρθε αντιμέτωπη με κάτι που δε φανταζόταν.

Τα αίτια της αυτοκτονίας ερευνώνται από την αστυνομία της περιοχής

http://www.apela.gr/article/34067/sta-bourboura-enas-19hronos-skepase-tin-karampina-me-mia-kouberta-kai-tinaxe-ta-muala-tou-ston-aera

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη