ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης, με χρήματα σχολικής εκδρομής ,από τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης.


Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης , σε βασικά είδη διατροφής ,πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Απριλίου 2013 με πρωτοβουλία των μαθητών και  μαθητριών του 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης και με την υποστήριξη του Διευθυντή και των εκπαιδευτικών του Λυκείου .

 Τα τρόφιμα αγοράστηκαν με τα χρήματα που είχαν μαζέψει οι  μαθητές για την πενταήμερη εκδρομή τους και την οποία δεν  κατάφεραν να  πραγματοποιήσουν. Η απόφαση τους   να διαθέσουν τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για την αγορά τροφίμων ώστε να τα προσφέρουν στους συνανθρώπους μας αποδεικνύει ότι η νέα γενιά ενστερνίζεται τις ανάγκες της εποχής και  είναι μπροστά σε κάθε αγώνα αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης καλούν όλους  να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και να προσφέρουν τη βοήθεια τους στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Η Δημοτική Αρχή ,εκφράζει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες της , στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 2ου ΕΠΑΛ Τρίπολης για την ιδιαίτερα γενναιόδωρη προσφορά τους και θεωρεί , ότι εάν μπορούσαν να υπάρξουν περισσότεροι μιμητές , σε μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης σαν και αυτή , θα αποτελούσαν μια παρακαταθήκη ελπίδας , για τις αξίες και τη νοοτροπία που καλούμαστε να  διαμορφώσουμε , αντιμέτωποι με την σημερινή δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη