ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Επιστημονική Ημερίδα Ενημέρωσης από την ΑΕΚ Τρίπολης

Επιστημονική Ημερίδα Ενημέρωσης από την ΑΕΚ Τρίπολης
Το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης, σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης, πιστό στην προτεραιότητα για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, αλλά και την πληροφόρηση των συμπολιτών σχετικά με θέματα υγείας και αθλητισμού αποφάσισε να διοργανώσει ενημερωτική ημερίδα.

Πρόκειται για ημερίδα που γίνεται με τη συμπαράσταση και την ενεργό συμμετοχή του Δήμου Τρίπολης και έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση σε ζητήματα που σχετίζονται με τη βελτιστοποίηση της υγείας μέσω της άσκησης, όπως και της ορθής προετοιμασίας της. Στην εν λόγω ημερίδα συμμετέχουν ιατροί διάφορων ειδικοτήτων (παθολόγος, ορθοπεδικός), διαιτολόγος και αθλητικός ψυχολόγος.
Επιδίωξη είναι η ημερίδα να αποτελεί ένα «αποτύπωμα» της καλύτερης προετοιμασίας και επιμέλειας για άσκηση, είτε αναφερόμαστε στον ασκούμενο γενικό πληθυσμό, είτε στους αθλητές.
... Τίτλος Ημερίδας: «Επιμελούμαι & Προετοιμάζομαι για την καλύτερη άσκηση»
ΤΟΠΟΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ: Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ (Σάββατο 6 Απριλίου 2013)
6.00μμ: Έναρξη- Χαιρετισμοί

6.20μμ: ‘Ο ιατρικός έλεγχος πριν την έναρξη μιας συστηματικής δραστηριότητας’. Εισηγητής: Παρασκευάς Νίκου, Παθολόγος-Λοιμοξιωλόγος

6.40μμ: ‘Αρχές διατροφής για αθλητές και ασκούμενους’. Εισηγητής: Δημήτρης Μπερτζελέτος, Κλινικός Διαιτολόγος, MSc

7.00μμ: ‘Συνήθεις αθλητικές κακώσεις της παιδικής και εφηβικής ηλικίας ’. Εισηγητής: Σαράντος Νίκου, Αθλίατρος

7.20μμ: ‘Ο ρόλος του συλλόγου και των γονέων στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών ’. Εισηγητής: Αντώνης Τραυλός, Αθλητικός Ψυχολόγος– Αναπλ. Καθηγητής Πανεπ. Πελοπ/σου

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη