ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Το κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης


Η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Χριστίνα Ζαμπαθά  αναφορικά με τις εργασίες που διεξάγονται στο δημοτικό κολυμβητήριο Τρίπολης όπως  και για την καταλληλότητα των δεξαμενών του κολυμβητηρίου δήλωσε:
 
 Σύμφωνα με δειγματοληψία που έγινε από τις δεξαμενές του κολυμβητηρίου  πληροφορούμε τους συνδημότες μας οι οποίοι το χρησιμοποιούν ότι πληρεί τους κανόνες υγιεινής και είναι ασφαλές προς χρήση .
 
 Να σημειώσουμε ότι η δειγματοληψία του νερού γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα.
 
 
Όσον αφορά τη θολότητα του νερού που εμφανίστηκε τις τελευταίες μέρες διευκρινίζουμε   ότι οφείλεται σε δυσλειτουργία των φίλτρων στα οποία και γίνεται αυτές τις ημέρες συντήρηση.  Απαραίτητη για την καλή λειτουργία των φίλτρων στις δεξαμενές του κολυμβητηρίου είναι η αντικατάσταση της χαλαζιακής άμμου και προβήκαμε στην προμήθεια αυτής . 
 
 
Το κολυμβητήριο θα παραμείνει  κλειστό μέχρι να  ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης και θα  ενημερώσουμε άμεσα για την επαναλειτουργία του.
 
 
Ο Δήμος Τρίπολης και η Διοίκηση του Νομικού Προσώπου σε καμία περίπτωση δεν διαπραγματεύονται την υγιεινή και την ασφάλεια κυρίως των παιδιών που εισέρχονται προς άθληση στο κολυμβητήριο αλλά και γενικά στους χώρους άθλησης.
Στην ίδια κατεύθυνση πρέπει και κινούνται και πιστεύουμε ότι το κάνουν οι αθλητικοί σύλλογοι , γονείς , καθηγητές φυσικής αγωγής , προπονητές και γενικά όλοι οι εμπλεκόμενοι στους αθλητικούς χώρους.
 
Η Διοίκηση του Νομικού Προσώπου  φροντίζει να γίνεται το καλύτερο δυνατό από άποψη συντήρησης των αθλητικών χώρων και όσο το επιτρέπουν τα σημερινά οικονομικά δεδομένα.
 
Είμαστε  στη διάθεση των συνδημοτών μας και έχουμε υποχρέωση να απαντάμε σε ότι τους  απασχολεί   και έχει σχέση με τη λειτουργία του κολυμβητηρίου Τρίπολης και γενικότερα των χώρων άθλησης.
 
Δεν απαντάμε σε κακόβουλα και ανώνυμα σχόλια.
 
Καλούμε  όλους τους συνδημότες μας που εισέρχονται στο χώρο του κολυμβητηρίου να γίνουν αρωγοί στην προσπάθεια μας για την ομαλή λειτουργία του  τηρώντας  τους κανόνες υγιεινής και τον κανονισμό λειτουργίας του. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη